Direct én voordelig het lentegevoel met de Golf Cabriolet

Volkswagen start het ‘open air-seizoen’ met een extra aantrekkelijke prijsstelling voor de Golf Cabriolet. Hij is in diverse motoriseringen en uitrustingsniveaus per direct vanuit voorraad leverbaar met prijsverlagingen tot wel 2.530 euro. Daardoor is de open Golf er nu al vanaf 24.930 euro inclusief BTW en BPM.

De lenteaanbieding voor de Volkswagen Golf Cabriolet geldt voor alle voorraadauto’s, ongeacht motorisering (benzine of diesel) of uitrustingsniveau. Ook de Golf Cabrio 1.2 TSI BlueMotion Technology met slechts 20% bijtelling komt in aanmerking. Deze uitvoering is er nu vanaf 24.930. Een overzicht van alle Golf Cabriolets op voorraad is te vinden op www.volkswagenstartklaar.nl.

 

Binnen 10 seconden in het zonnetje

De Volkswagen Golf Cabriolet heeft net als zijn illustere voorgangers een stoffen kap. Met een druk op de knop vouwt de kap in slechts 9,5 seconden volautomatisch open. Openen en sluiten kan zelfs rijdend tot 30 km/h. De daklijn van de Cabriolet is 10 centimeter lager dan van de reguliere Golf. Samen met de schuiner geplaatste voorruit zorgt dat voor een extra dynamisch profiel. Door de perfecte isolatie is het interieur van de Golf Cabriolet bij gesloten kap zelfs stiller dan dat van cabrio’s met stalen klapdak. Het gebruiksgemak van de Golf Cabriolet is groot. Hij biedt plaats aan vier volwassenen en de inhoud van de bagageruimte bedraagt altijd 250 liter.

 

Compleet

De standaarduitrusting van de Golf Cabriolet is zeer compleet met onder meer: elektrische bediening van kap, ramen en buitenspiegels (tevens verwarmd). De Golf Cabrio heeft standaard dagrijverlichting, LED-achterlampen, actieve rolbeugels, vijf airbags, ESP, Climatic-airconditioning, radio/cd-speler RCD 210 met vier luidsprekers, cruise control, boordcomputer ‘plus’, klein lederpakket, comfortstoelen vóór en een in delen neerklapbare achterbank.

www.volkswagenstartklaar.nl