Volkswagen geeft dagelijks rijbewijs weg op AutoRAI

Volkswagen Rijbewijs is van 13 tot en met 23 april aanwezig op de AutoRAI. Nog geen rijbewijs en je wilt binnenkort starten met rijlessen? Dan is het zeker de moeite waard om langs te komen op de Volkswagen-stand in Hal 8. Volkswagen Rijbewijs geeft namelijk dagelijks een rijbewijs ter waarde van 1.500 euro weg!

Om kans te maken op een gratis Volkswagen-rijbewijs moeten deelnemers een pittige theorietest doorlopen. Deze wordt afgenomen in de buurt van een rijbewijs-roze Volkswagen CrossPolo; een niet te missen eyecatcher op de Volkswagen-stand.

Twee Volkswagen Rijbewijs-medewerkers nemen de test af middels een speciaal ontwikkelde iPad-applicatie. Net als in het echte verkeer moeten de deelnemers de vragen – tien stuks - onder tijdsdruk beantwoorden. Degene die op de betreffende dag het snelst de meeste goede antwoorden geeft, wint het rijbewijs ter waarde van 1.500 euro.

 

Ruim 700 aangesloten rijscholen

In mei 2009 is Volkswagen met het Volkswagen Rijbewijs-programma gestart. Het is een programma dat voordeel en gemak biedt aan cursisten én deelnemende rijscholen. Ondertussen zijn er bijna 20.000 cursisten die al profiteren via één van de ruim 700 aangesloten ‘100% Volkswagen-rijscholen’. Via www.volkswagenrijbewijs.nl kan elke Volkswagen Rijbewijs-cursist genieten van voordeel, bijvoorbeeld met kans op gratis rijlessen en het gratis oefenen van theorie-examens.