Volkswagen geeft dagelijks rijles weg via Hyves

Leden van de Volkswagen Rijbewijs-pagina op Hyves (volkswagenrijbewijs.hyves.nl) maken vanaf nu dagelijks kans op een rijlesvoucher t.w.v. 50 euro. Bovendien verloot Volkswagen Rijbewijs een klassieke Golf Cabriolet onder de leden van zijn Hyves- en Facebook-pagina. Die verloting vindt plaats zodra het gezamenlijke aantal leden de 5.000 heeft bereikt.

Volkswagen Rijbewijs fungeert als springplank naar het behalen van het felbegeerde roze papiertje. Op www.volkswagenrijbewijs.nl kunnen bezoekers theorie-examens oefenen, autorijscholen zoeken en een schat aan informatie vinden. Handig op deze website is ook de zoekmachine waarmee bezoekers hun eerste eigen auto kunnen zoeken, een Volkswagen in de prijsklasse tot 500, 1000 of 2.000 euro. Daarnaast krijgen geslaagden in het Volkswagen Rijbewijs programma een gratis Safety Course voor twee personen op ANWB Test- en Trainingscentrum in Lelystad.

 

Dagelijkse verloting rijbewijsbonnen

Tot en met 31 december 2012 verloot Volkswagen elke dag een autorijles ter waarde van 50 euro onder de leden van de Volkswagen Rijbewijs Hyves. Daarvoor hoeven deze leden niets te doen: lid zijn is voldoende. Op dit moment telt de Hyves-pagina van Volkswagen Rijbewijs bijna 2.000 leden. De rijbewijsbonnen zijn in te leveren bij rijscholen aangesloten bij Volkswagen Rijbewijs. Deze zijn ook te vinden op volkswagenrijbewijs.nl. Inmiddels zijn het er al ruim 700, een aantal dat nog steeds groeit. Via een zoekfunctie op de website kunnen bezoekers aangesloten rijscholen vinden.