Veel Volkswagens extra aantrekkelijk dit najaar

Volkswagen biedt tot eind november heel veel voordeel op een groot aantal modellen. De Golf kan voor zeer aantrekkelijke prijzen aangekleed worden met fraaie Executive- en Advance-pakketten. De Passat is er met een inruilvoordeel van maar liefst 2.000 euro en bovendien zijn de dealerleasetarieven sterk aangescherpt. De Polo is er tijdelijk al vanaf 10.990 euro (incl. BPM/BTW). Voor alle modellen gelden scherpe financieringsmogelijkheden. Meer weten? Kijk op www.verrassendvolkswagen.nl voor een overzicht van deze en nog veel meer acties.

Tot en met 30 november gelden bij de Volkswagen-dealer zeer aantrekkelijke aanbiedingen voor de Volkswagen Golf. Zo is het Executive-pakket beschikbaar voor een meerprijs vanaf slechts 195 euro. Klantvoordeel: 725 euro. Het Executive-pakket omvat radio-navigatiesysteem RNS 310, Alarm ‘plus’, telefoonvoorbereiding, een multimedia-aansluitbox en een met leer bekleed stuurwiel.

 

Klap op de vuurpijl: gratis winterbanden

Het Executive Plus-pakket op de Volkswagen Golf is nog uitgebreider, met het radio-navigatieysteem RNS 510. De Volkswagen-dealer biedt dit pakket aan vanaf 625 euro (i.c.m. Highline, klantvoordeel: 1.195). Ook het Advance pakket (bi-Xenon verlichting, LED-achterlichten en –dagrijverlichting, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, Park Distance Control) is extra voordelig. Namelijk slechts vanaf 935 euro in plaats van 2.030 euro (I.c.m. Highline, klantvoordeel: 1.095 euro). Dan de klap op de vuurpijl: de eerste 1.000 Golf-kopers krijgen in de actieperiode een gratis set winterbanden.

 

Passat: zeer aantrekkelijk leasen

Op dé zakenauto van Nederland, de Volkswagen Passat, geldt voor particulieren een extra inruilvoordeel van liefst 2.000 euro tot 30 november. Zakelijke rijders profiteren volop van ‘20% bijtelling’ in een Passat. Voor hun werkgevers is het goed te weten dat de leasetarieven van Volkswagen Lease tijdelijk sterk zijn aangescherpt. Daardoor is de Passat er nu al vanaf 499 euro per maand.

 

Meer acties: Verrassend Volkwagen

Ook voor andere Volkswagen-modellen heeft de Volkswagen-dealer tot en met 30 november scherpe aanbiedingen. Zo is de Polo er vanaf 10.990 euro. De veelzijdige Golf Variant is voor een zeer aantrekkelijke meerprijs leverbaar in luxe Style-uitvoering en de Volkswagen Scirocco is er tegen een sportieve meerprijs als Edition. Voor de Passat CC staan diverse aantrekkelijke pakketaanbiedingen klaar. Voor alle modellen geldt dat de dealer een scherp financieringsvoorstel kan doen. Een overzicht van alle speciale Volkswagen-najaarsaanbiedingen is te vinden op www.verrassendvolkswagen.nl.