Kans op weekend varen op een jacht met Volkswagen-campagne `onderhouden is overhouden`

Volkswagen start een unieke campagne: ‘Onderhouden is overhouden’. Deze toont aan dat auto-onderhoud door de Volkswagen-dealer op termijn de voordeligste keuze is. Ook berijders van Volkswagens die ouder zijn dan drie jaar kunnen zo geld overhouden. En dat biedt ruimte tot dagdromen. Om die gedachte kracht bij te zetten trekt de komende maand een Volkswagen Polo inclusief oplegger met luxe jacht door Nederland. Vanaf 11 juni kan men op twee plaatsen op de foto met het jacht. De foto is te downloaden en via social media te delen met vrienden. Zo maken deelnemers kans op de vervulling van een dagdroom: een weekeinde varen op een jacht.

Tot en met 13 juni duikt op diverse drukbezochte plekken een Volkswagen Polo op met daar achter een oplegger met een luxe jacht. Vanaf 11 juni kan je op twee plaatsen in Nederland op de foto met deze droomcombinatie. Iedereen kan het jacht vervolgens een eigen naam geven en de foto gratis downloaden. Via social media als Facebook, Hyves en Twitter is het mogelijk vrienden aan boord uit te nodigen. Als negen vrienden de uitnodiging accepteren, is het jacht gevuld en maakt de deelnemer kans op een weekeinde varen op een echt jacht. Voor de reis ernaartoe staat uiteraard een Volkswagen Polo klaar. Via www.onderhoudenisoverhouden.nl is het vanaf 11 juni ook mogelijk een eigen foto te uploaden en mee te doen.

 

APK vanaf 19 euro

Op onderhoudenisoverhouden.nl staat tot in detail uitgelegd waarom de Volkswagen-dealer hét adres is voor onderhoud van Volkswagens van drie jaar of ouder. Dat begint natuurlijk met vakbekwame, door Volkswagen opgeleide technici die elk Volkswagen-model tot in de puntjes kennen. Bovendien werken deze technici uitsluitend met originele fabrieksonderdelen (met twee jaar garantie). En er zijn meer voordelen. De Volkswagen-dealer biedt bijvoorbeeld onderhoud op maat. Zo zijn er vaste, scherpe tarieven voor grote en kleine onderhoudsbeurten en APK. Een APK-keuring kost voor iedere Volkswagen-rijder in juni slechts 19 euro (dieselmodellen: 39 euro). Ook de prijzen van originele onderdelen zijn zeer gunstig. Onderhoud (en reparatie) door de officiële Volkswagen-dealer betaalt zich ook op andere manieren uit. Reparaties zijn altijd gegarandeerd en regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat de Europese mobiliteitsgarantie telkens weer gratis wordt verlengd.

De Polo met daarachter het jacht is in de komende periode hier te zien:
t/m 10 juni: A12 Den Haag richting Arnhem bij Fort Vechten
11 juni: Vlaggetjesdag Scheveningen (fotomoment)
12-13 juni: Duinrell Wassenaar (fotomoment)