Volkswagen RNS Navi Lock: beschermt tegen diefstal navigatiesystemen

Volkswagen introduceert het RNS Navi Lock. Deze bescherming tegen diefstal is ontwikkeld voor Volkswagen-modellen met de navigatiesystemen RNS 310 en RNS 510. Het RNS Navi Lock is een mechanische beveiliging met een degelijke, afsluitbare én duidelijk zichtbare afdekkap als belangrijkste element. Het RNS Navi Lock kan worden ingebouwd door alle Nederlandse Volkswagen-dealers en is nu in eerste instantie beschikbaar voor de Golf, Golf Variant en de Passat Limousine, Variant en CC.

Het RNS Navi Lock biedt bescherming tegen diefstal van de navigatiesystemen RNS 310 en RNS 510. Het belangrijkste onderdeel van het door Volkswagen gepatenteerde RNS Navi Lock is een solide, met kunststof afgewerkte metalen plaat. Deze afdekkap is dankzij vier bevestigingsnokjes eenvoudig vóór het navigatiesysteem te plaatsen en indien niet gebruikt past hij gemakkelijk in het dashboardkastje.
Een hoogwaardig ASSA-slot zorgt voor een degelijke vergrendeling. Het RNS Navi Lock heeft ook een belangrijke preventieve werking doordat de afsluitbare afdekkap van buiten de auto goed zichtbaar is.

Vakkundige inbouw bij de Volkswagen-dealer

Het RNS Navi Lock is er nu voor de Golf VI, de Golf VI Variant, de Passat Limousine (VI en VII), Passat Variant (VI en VII) en Passat CC. Het RNS Navi Lock wordt geleverd met twee sleutels en een sleutelkaart. Voor de Golf bedraagt de prijs 219 euro inclusief inbouw en BTW. Voor de Passat is de prijs 199 euro inclusief inbouw en BTW. Binnen afzienbare tijd komt het RNS Navi Lock ook beschikbaar voor andere Volkswagen-modellen.
Klanten die een RNS Navi Lock willen laten inbouwen, kunnen rechtstreeks contact opnemen met hun Volkswagen-dealer voor het maken een afspraak.