Nog meer aantrekkingskracht voor de Volkswagen Passat CC

Tot en met 30 november aanstaande worden het Executive-, het Executive Plus- en het Dynamic-pakket voor de Volkswagen Passat CC aangeboden tegen een zeer scherpe meerprijs. De Executive-pakketten zijn nadrukkelijk comfortgericht, terwijl het Dynamic pakket de sportiviteit van de vierdeurs coupé extra aanzet. Comfort en sportiviteit hoeven elkaar bovendien niet uit te sluiten: het Executive (Plus)-pakket is ook te bestellen in combinatie met het Dynamic-pakket. Klanten die voor beide kiezen, kunnen een voordeel van ruim 4.000 euro realiseren.

Het Executive-pakket maakt de Volkswagen Passat CC nog comfortabeler. De standaarduitrusting wordt hiermee namelijk uitgebreid met het radio-navigatiesysteem (RNS 310), een CD-wisselaar, telefoonvoorbereiding, Alarm ‘plus’ (TNO/SCM goedgekeurd) en Park Distance Control vóór en achter. Voor al deze extra’s met een totale waarde van 1.595 euro, wordt tot en met 30 november echter geen meerprijs berekend.Het Executive Plus-pakket is nog uitgebreider met onder andere het radio-navigatiesysteem RNS 510. Hierin zijn onder meer een full colour touchscreen, verkeersbordherkenning (snelheidslimiet) en weergave van de rijrichting via de boordcomputer opgenomen. Daarnaast omvat het acht speakers, een 30 GB harde schijf en een DVD-speler. Ook telefoonvoorbereiding, Alarm ‘plus’ en Park Distance Control (vóór en achter) maken deel uit van het Executive Plus-pakket, dat tijdelijk wordt aangeboden voor slechts 495 euro (normaal: 2.595 euro).

 

Sportief

Het Dynamic-pakket is een goede manier om de sportiviteit van de Volkswagen Passat CC extra te benadrukken. De bestanddelen van dit pakket zijn: 17 inch lichtmetalen velgen (Spa), bi-xenonverlichting (met bochten meedraaiend), extra donker getinte achterruit en zijruiten achter en keuze uit decorinleg ‘aluminium’, ‘vavona’ of ‘wortelnotenhout’. Het Dynamic-pakket wordt tot en met 30 november aanstaande zonder meerprijs geleverd. Daarmee ontstaat een klantvoordeel van 1.990 euro. Door het Dynamic-pakket te combineren met het Executive Plus-pakket kan het totale voordeel voor de klant oplopen tot 4.090 euro.