Volkswagen nieuws

 • 3 september 2015 Sterrenregen voor nieuwe Volkswagen Touran

  Euro NCAP geeft topscore voor botsveiligheid

  De nieuwe Volkswagen Touran is met vlag en wimpel geslaagd voor de Euro NCAP veiligheidstests. De botsveiligheid van de nieuwste generatie Touran werd beloond met de maximale score van vijf sterren en behoort daarmee tot de veiligste auto’s in Europa.

  Lees artikel
 • 24 augustus 2015 Service met een vooruitziende blik: de Mijn Volkswagen app

  Slimme app ziet onderhoud en APK aankomen, constateert storingen, biedt hulp bij pech

  De nieuwe Mijn Volkswagen app ‘connect’ een Volkswagen met zijn bestuurder. Hij helpt bij zuinig rijden en kan de rittenadministratie bijhouden. Ook waarschuwt hij via de smartphone bijvoorbeeld voor niet afgesloten portieren of een lage accustand. Maar hij geeft ook een digitaal ‘tikje op de schouder’ bij een storing, wanneer een onderhoudsbeurt zich aandient of als de APK er aan komt. En dankzij de app komt hulp bij pech nog sneller dan voorheen.

  Lees artikel
 • 6 augustus 2015 Touran met 20% bijtelling nu bestelbaar

  Afgelopen maart introduceerde Volkswagen op de Auto Salon van Genève de nieuwe Touran. De auto was al met diverse benzine- en dieselmotoren leverbaar, maar nu is er een drietal. De handgeschakelde 1.4 TSI (110 kW/150 pk), de 1.6 TDI (81 kW/110 pk) en de 2.0 TDI (110 kW/150 pk) met DSG. De 1.6 TDI is interessant voor de zakelijke rijder omdat hij in 2015 slechts 20% bijtelling heeft. Hij is verkrijgbaar vanaf € 36.450* en staat vanaf eind september bij de dealer.

  Lees artikel

Overig nieuws