Volkswagen nieuws

 • 25 augustus 2014 Golf GTE per direct bestelbaar vanaf 36.995 euro.

  De Golf GTE is nú bestelbaar vanaf 36.995 euro incl. BTW. In november staat de sportieve plug-in hybride bij de Volkswagen-dealer. Dankzij de lage vastgestelde CO2-uitstoot geniet de GTE vijf jaar lang 7% fiscale bijtelling bij aanschaf in 2014 en 2015. Dit komt neer op (vanaf) 91 euro netto bijtelling per maand. Ook is de GTE wegenbelastingvrij. Om de vernieuwende techniek te kunnen omzetten in een gunstig praktijkverbruik krijgt elke koper een plug-in hybride praktijktraining. 

  Lees artikel
 • 12 augustus 2014 Volkswagen-jongetje (9) maandwinnaar bij Gouden Loeki.

  De Volkswagen-commercial ‘Je zal er maar één hebben’ is door het Nederlandse publiek gekozen tot leukste commercial van de maand juni. De film met het autorijdende jongetje bleef daarmee de pindakaasetende stervoetballer van Calvé en supermarkthamsters van AH voor.

  Lees artikel
 • 7 augustus 2014 Diefstalcijfers: Golf daalt aanzienlijk

  Bemoedigend nieuws voor Volkswagen-eigenaren: de diefstal van Volkswagens is in het afgelopen halfjaar van 2014 met 9,4% afgenomen ten opzichte van het eerste halfjaar van 2013. Bij de Golf bedroeg de daling zelfs 23%. Tegen de algemene trend in werden er ook minder jonge Volkswagens gestolen.

  Lees artikel

Overig nieuws