Volkswagen nieuws

 • 17 oktober 2016 De nieuwe bijtellingsregels 2017 » wat verandert er?

  In 2017 verandert de bijtelling aanzienlijk. De overheid heeft besloten om de bijtellingsregeling op de schop te nemen. Dit heeft ingrijpende gevolgen als je van plan bent om binnenkort een nieuwe auto zakelijk te leasen. Om de keuze makkelijker te maken hebben we hier de grootste veranderingen voor je op een rijtje gezet. 

  Lees artikel
 • 17 oktober 2016 Ogier en Ingrassia voor de vierde, achtereenvolgende maal Wereldkampioen Rally met Volkswagen

  Leusden, 17 oktober 2016 – Sébastien Ogier en Julien Ingrassia zijn voor de vierde, achtereenvolgende keer tot wereldkampioen gekroond door de Rally van Spanje winnend af te sluiten. In hun Volkswagen Polo R WRC boekten zij in Catalonië de vijfde overwinning van het seizoen. Hun negende podiumfinish van het seizoen was aanleiding voor een groots overwinningsfeest aan de Spaanse Costa Brava. De Fransen kunnen niet meer van hun koppositie in het 2016 FIA World Rally Championship (WRC) worden verdreven. Teamgenoten Andreas Mikkelsen en Anders Jæger waren in de Rally van Spanje van start gegaan als hun naaste belagers in de titelrace. Maar de hoop van de Noren om het kampioenschap te kunnen winnen, ging in rook op toen ze gedwongen waren de rally te verlaten na een sortie de route. Jari-Matti Latvala eindigde op de achtste plaats en zorgde voor nog meer punten voor het constructeurskampioenschap dat Volkswagen in het volgende evenement, de Rally van Engeland, binnen hoopt te halen. Dat zou dan ook de vierde opeenvolgende titel zijn in het kampioenschap voor de merken.

  Lees artikel
 • 17 oktober 2016 R-Line styling nu ook voor Volkswagen Touran

  Leusden, 6 oktober 2016 – De ruime en veelzijdige Volkswagen Touran is nu ook leverbaar als dynamische R-Line. Twee fraaie, sportieve stylingpakketten voor ex- en interieur geven deze ruime MPV nog meer karakter. Beide pakketten zijn tijdelijk extra scherp geprijsd en beschikbaar voor de Connected Series en Highline.

  Lees artikel

Overig nieuws