Volkswagen nieuws

 • 16 april 2015 Nooit meer een lege accu

  Mijn Volkswagen app maakt einde aan stress

  Het is al jaren de meest voorkomende oorzaak van pech onderweg: een slechte of lege accu. Voor Volkswagen-rijders behoort dit straks tot het verleden. Dankzij de Mijn Volkswagen app. Deze app ‘connect’ een Volkswagen met zijn berijder en waarschuwt hem of haar op de smartphone als de accu slecht dreigt te worden. De app gaat eind mei live als landelijke Nederlandse pilot en stopt meer stress: waar heb ik mijn auto geparkeerd? Heb ik de portieren wel afgesloten?

  Lees artikel
 • 13 maart 2015 190 pk en 20% bijtelling voor de Auto van het Jaar

  Passat en Passat Variant met krachtige 20%-diesel, meer benzineversies met DSG

  Het motorengamma van de Passat wordt verder uitgebreid. Zo is de Auto van het Jaar 2015 er nu met een 140 kW/190 pk sterke TDI-diesel. Zowel de Limousine als de Variant is daarmee goed voor 20% fiscale bijtelling. Een veelgevraagde nieuwe combinatie is de 1.4 TSI-benzinemotor met 110 kW/150 pk en DSG-automaat. Helemaal nieuw in de Passat is de krachtige 1.8 TSI met 132 kW/180 pk, ook met een automatische transmissie.

  Lees artikel
 • 3 maart 2015 Volkswagen presenteert haar visie op vierdeurs supercoupé

  Wereldprimeur voor Sport Coupé Concept GTE

  Volkswagen toont met de Sport Coupé Concept GTE haar visie op een toekomstige vierdeurs supercoupé. Het 487 cm lange studiemodel combineert een stijlvol vierdeurs coupédesign met geavanceerde plug-in hybride aandrijftechnologie. De Sport Coupé Concept GTE debuteert als wereldprimeur op de internationale autoshow van Genève.

  Lees artikel

Overig nieuws