Volkswagen nieuws

 • 17 april 2014 Vernieuwde SUV met vierwielaandrijving vanaf deze zomer te bestellen

  Volkswagen toont op de autotentoonstelling van Peking de vernieuwde Touareg met een nog strakker en gestroomlijnder design. Samen met vele technische verfijningen draagt dat bij aan verbruiksdalingen tot 6%. Ook nieuw zijn de uitgebreide ‘online mobile services’. De Touareg, bekend om zijn grote standaard trekvermogen, komt in oktober op de markt.

  Lees artikel
 • 10 april 2014 Elke Golf is jarig: Edition 40-modellen zijn echte traktaties

  De Volkswagen Golf viert zijn 40e verjaardag met de Edition 40-modellen. Er zijn 40x40 Golf-modellen in deze feestuitvoering beschikbaar – van de Easyline, tot en met de TDI BlueMotion met 14% bijtelling en de ultrasportieve R. Hun gemeenschappelijke kenmerk: een zeer scherpe prijs. Het voordeel bedraagt tot 4.390 euro.

  Lees artikel
 • 2 april 2014 Nu al populair: nieuwe Golf Sportsvan

  Ver vóór zijn marktintroductie in juni blijkt dat de nieuwe Golf Sportsvan zeer populair is: er zijn in Nederland al meer dan 150 getekende orders. Dat komt door de scherpe lijnvoering in zijn design met daarbinnen veel ruimte, zijn veelzijdigheid én een lekker hoge zitpositie. Vanaf nu is de Golf Sportsvan ook te bestellen met de 1.2 TSI benzinemotor met 81 kW/110 pk. Hiermee levert hij pittige prestaties in combinatie met – voor de zakelijke rijder - maar 20% bijtelling. En dan zijn er nóg twee nieuwe motoren voor de Sportsvan: de 1.4 TSI en de 2.0 TDI, beide met 110 kW/150 pk.

  Lees artikel

Overig nieuws