Volkswagen nieuws

 • 8 september 2014 Op tijd voor de sneeuw: vernieuwde Touareg te bestellen vanaf 75.750 euro.

  De vernieuwde Volkswagen Touareg is per direct te bestellen bij de Volkswagen-dealer. Medio oktober start de levering. Ruim op tijd dus voor het wintersportseizoen, om zijn kracht en comfort op weg naar de pistes te beproeven. In de bergen én bij het trekken van aanhangers is 4Motion-vierwielaandrijving dé bondgenoot.

  Lees artikel
 • 4 september 2014 Touareg voor derde maal op recordjacht: van Kaap tot Kaap

  De vernieuwde Volkswagen Touareg gaat op recordjacht: een drie man sterk team onder leiding van ‘beroepsavonturier’ Rainer Zietlow start op 21 september op de Nordkapp (Noorwegen) en zet dan koers naar de zuidelijkste punt van Zuid-Afrika: Cape Agulhas. Volgens de planning duurt de 17.000 km lange rit circa 10 dagen.

  Lees artikel
 • 25 augustus 2014 Golf GTE per direct bestelbaar vanaf 36.995 euro.

  De Golf GTE is nú bestelbaar vanaf 36.995 euro incl. BTW. In november staat de sportieve plug-in hybride bij de Volkswagen-dealer. Dankzij de lage vastgestelde CO2-uitstoot geniet de GTE vijf jaar lang 7% fiscale bijtelling bij aanschaf in 2014 en 2015. Dit komt neer op (vanaf) 91 euro netto bijtelling per maand. Ook is de GTE wegenbelastingvrij. Om de vernieuwende techniek te kunnen omzetten in een gunstig praktijkverbruik krijgt elke koper een plug-in hybride praktijktraining. 

  Lees artikel

Overig nieuws