Volkswagen nieuws

 • 10 april 2014 Elke Golf is jarig: Edition 40-modellen zijn echte traktaties

  De Volkswagen Golf viert zijn 40e verjaardag met de Edition 40-modellen. Er zijn 40x40 Golf-modellen in deze feestuitvoering beschikbaar – van de Easyline, tot en met de TDI BlueMotion met 14% bijtelling en de ultrasportieve R. Hun gemeenschappelijke kenmerk: een zeer scherpe prijs. Het voordeel bedraagt tot 4.390 euro.

  Lees artikel
 • 2 april 2014 Nu al populair: nieuwe Golf Sportsvan

  Ver vóór zijn marktintroductie in juni blijkt dat de nieuwe Golf Sportsvan zeer populair is: er zijn in Nederland al meer dan 150 getekende orders. Dat komt door de scherpe lijnvoering in zijn design met daarbinnen veel ruimte, zijn veelzijdigheid én een lekker hoge zitpositie. Vanaf nu is de Golf Sportsvan ook te bestellen met de 1.2 TSI benzinemotor met 81 kW/110 pk. Hiermee levert hij pittige prestaties in combinatie met – voor de zakelijke rijder - maar 20% bijtelling. En dan zijn er nóg twee nieuwe motoren voor de Sportsvan: de 1.4 TSI en de 2.0 TDI, beide met 110 kW/150 pk.

  Lees artikel
 • 28 maart 2014 Gefeliciteerd met je 40e verjaardag, Golf

  Op zaterdag 29 maart is het precies 40 jaar geleden dat de eerste Volkswagen Golf van de band liep in het Duitse Wolfsburg. Als één auto de nieuwste auto-ontwikkelingen de afgelopen vier decennia voor grote groepen consumenten bereikbaar heeft gemaakt, dan is het wel de Golf. En ondanks dat hij zichzelf continu opnieuw uitvindt, blijft de Golf al 40 jaar herkenbaar zichzelf: de Golf.

  Lees artikel

Overig nieuws