Volkswagen nieuws

 • 5 februari 2016 Golf GTI Clubsport: prijs bekend van meest krachtige GTI ooit

  Leusden, 5 februari 2016 – De Golf GTI Clubsport is nu te bestellen bij de Volkswagen-dealer. Met een vermogen van 195 kW/265 pk is de ‘Clubsport’ de krachtigste GTI ooit. Met de boostfunctie kan deze Golf tijdelijk zelfs 290 pk leveren. De komst van de Golf GTI Clubsport heeft een feestelijke achtergrond: het is 40 jaar geleden dat Volkswagen de Golf GTI presenteerde en daarmee het hot hatch-segment uitvond. Volkswagen start met de DSG-versies voor prijzen vanaf 43.490 euro*. De levering start eind maart.

  Lees artikel
 • 4 februari 2016 Nieuwe Tiguan sterk uit de startblokken als complete Connected Series

  Leusden, 4 februari 2016 – In Januari gaf Volkswagen het startschot voor de voorverkoop van de nieuwe Tiguan, die in mei in Nederland arriveert. Deze innovatieve SUV van Volkswagen is nu ook leverbaar als aantrekkelijke Connected Series met state-of-the-art connectiviteit.


  Lees artikel
 • 2 februari 2016 Keurmerk Private Lease voor Volkswagen Leasing

  Amersfoort, 2 februari2016 – Volkswagen Leasing heeft als één van de eerste leasemaatschappijen van Nederland het Keurmerk Private Lease ontvangen. Dit door de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) in het leven geroepen keurmerk is belangrijk voor consumenten die gebruik maken van de mogelijkheid van Private Lease. Het Keurmerk bevestigt dat het complete dienstenpakket van Volkswagen Leasing borg staat voor zorgeloos rijplezier zonder verrassingen.


  Lees artikel

Overig nieuws