Volkswagen nieuws

 • 28 mei 2015 20e Volkswagen-fabriek in China CO2-neutraal door zonne- en waterkrachtenergie

  Milieuvriendelijke nieuwe Volkswagen-fabriek in Changsha, China

  De Volkswagen Groep heeft zijn 20e productiefaciliteit in China in gebruik genomen. De nieuwe productiefaciliteit is CO2-neutraal door het gebruik van zonne- en waterkrachtenergie. Slimme maatregelen verminderen de druk op grondstoffen. Daarvoor is de fabriek onderscheiden met de ‘Triple-Star Green Building Design Award’.

  Lees artikel
 • 26 mei 2015 Voor moderne families: nieuwe Touran vanaf 28.890 euro*

  Volkswagen Touran scherp gelijnd, ruim, veilig, zuinig, praktisch én online

  Volkswagen vindt de familieauto opnieuw uit met de nieuwe Touran. De sportief gelijnde ruimte-auto is er als vijf- en zevenzitter, biedt volop online-mogelijkheden en beschikt over de nieuwste assistentiesystemen. De nieuwe Touran is nu te bestellen vanaf € 28.890*. De levering start in september - vóór de herfstvakantie dus.

  Lees artikel
 • 21 mei 2015 Vernieuwde Sharan nu te configureren en te bestellen

  Ruimtewonder van Volkswagen krijgt nieuwe motoren en nieuw infotainment

  Volkswagen liet op de recente AutoRAI de vernieuwde Sharan zien. Het model is weer volledig bij de tijd en vanaf nu te bestellen. Het interieur van de Sharan kreeg een opwaardering en ook het uiterlijk werd licht aangescherpt. In technologisch opzicht maakt de Sharan een grote stap vooruit met nieuwe motoren, nieuwe rijassistenten en de nieuwste generatie infotainment.

  Lees artikel

Overig nieuws