Volkswagen nieuws

 • 4 mei 2015 Hypermoderne driecilindermotoren voor de Golf

  Zuinige en sterke nieuwe motor voor populairste auto van Europa

  De Volkswagen Golf, Golf Variant en Golf Sportsvan zijn nu te bestellen met een nieuwe 1.0 TSI-benzinemotor. Deze krachtige en zuinige driecilinder krijgt Volkswagen’s zuinigheidslabel BlueMotion. Alle 1.0 TSI BlueMotion-modellen komen in aanmerking voor 20% bijtelling. De adviesprijzen starten bij 22.590 euro*.

  Lees artikel
 • 22 april 2015 Ideale vakantieauto: Golf Sportsvan ‘ANWB Trekauto van het Jaar’

  Extra ruime en veelzijdige Golf scoort met prestaties, stabiliteit en doelmatigheid

  De Volkswagen Golf Sportsvan is door vaktijdschrift Kampeer en Caravan Kampioen van de ANWB uitgeroepen tot ‘Trekauto van het Jaar 2015’. De extra ruime en veelzijdige Golf was tevens winnaar in de MPV-klasse. Beide eervolle titels onderstrepen zijn geschiktheid als vakantieauto nog eens extra.

  Lees artikel
 • 16 april 2015 Nooit meer een lege accu

  Mijn Volkswagen app maakt einde aan stress

  Het is al jaren de meest voorkomende oorzaak van pech onderweg: een slechte of lege accu. Voor Volkswagen-rijders behoort dit straks tot het verleden. Dankzij de Mijn Volkswagen app. Deze app ‘connect’ een Volkswagen met zijn berijder en waarschuwt hem of haar op de smartphone als de accu slecht dreigt te worden. De app gaat eind mei live als landelijke Nederlandse pilot en stopt meer stress: waar heb ik mijn auto geparkeerd? Heb ik de portieren wel afgesloten?

  Lees artikel

Overig nieuws