Occasions met zekerheid

Wanneer u kiest voor een Das WeltAuto bij uw Volkswagen-dealer, dan voorkomt u verrassingen. De historie van alle auto´s is bekend en omvat naast de afleveringsgegevens ook de onderhoudsgegevens. De auto is uiteraard volgens de fabrieksvoorschriften van Volkswagen onderhouden. Kortom een occasion met zekerheid.

Algemeen

Inruil

Kiest u voor een Das WeltAuto, dan geeft uw merkdealer altijd een aantrekkelijke inruilwaarde voor uw huidige auto.

Proefrit

Het spreekt voor zich dat u altijd een proefrit kunt maken in de Das WeltAuto van uw keuze. Ook indien uw lijstje zich beperkt tot één auto, zal uw adviseur u alle gelegenheid geven om tot de juiste beslissing te komen.

130 punten check

Een gebruikte auto krijgt pas het predicaat Das WeltAuto als de auto op 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. De geselecteerde auto’s worden getest, gekeurd en vernieuwd totdat deze optimaal geprepareerd zijn.

Optisch in topconditie

Wanneer u uw droomauto heeft uitgekozen, dan wilt u er vanuit kunnen gaan dat deze geen krasjes of deukjes heeft. Daarom kunt u er bij een Das WeltAuto altijd vanuit gaan dat deze optisch in topconditie is.

12 maanden garantie

Op een Das WeltAuto krijgt u bij aflevering één jaar lang de officiële merkgarantie, ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt in dat jaar. Een beter bewijs van het hoge kwaliteitsniveau voor een gebruikte auto is er niet.

Financiering en Verzekering

U kunt eenvoudig een Das WeltAuto aanschaffen voor een laag bedrag per maand. Vraag uw merkdealer naar meer informatie. Bovendien kunt u een speciale Das WeltAuto verzekering afsluiten. Zo profiteert u van een autoverzekering die perfect bij uw auto past. En als u schade heeft hoeft u alleen maar uw dealer te bellen. Hij regelt de rest.

Originele accessoires

Heeft u een Das WeltAuto gevonden die bij u past, maar mist hij net die ene optie? Uw merkdealer kan u adviseren over mogelijke originele accessoires. Of het nu gaat om infotainment, lederen bekleding, velgen of functionele zaken zoals allesdragers en kinderzitjes: vraag uw merkdealer naar de originele accessoires voor uw Das WeltAuto.


14 dagen omruilgarantie

Bent u toch niet tevreden over uw uiteindelijke aankoop? Dan kunt u uw Das WeltAuto binnen 14 dagen omruilen bij uw merkdealer. Mits deze in dezelfde staat is als bij aflevering. U kiest dan een gelijkwaardige of hoogwaardigere gebruikte auto. In het laatste geval betaalt u alleen het verschil in prijs.

Mobiliteitsservice

De Mobiliteitsservice geeft een autoleven lang recht op hulpverlening bij pech die niet ontstaan is door eigen toedoen. Een prettig idee voor het geval u onverhoopt stil komt te staan als gevolg van een technisch mankement aan uw auto.

Autohistorie is bekend

Welke historie?

Naast de afleveringsgegevens bevat de autohistorie ook de onderhoudsgegevens. De auto is volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden. Uw merkdealer controleert dat in de fabriekssystemen en aan de hand van het Serviceplan dat in de auto aanwezig is.

De kilometerstand van de Das WeltAuto klopt

U ontvangt bij uw Das WeltAuto een bewijs van de NAP (Stichting Nationale Autopas) dat uw kilometerstand klopt. Een fijne garantie die de waarde van uw auto ten goede komt.

Gecontroleerd en geprepareerd volgens Das WeltAuto-normen

Een gebruikte auto krijgt pas het predicaat Das WeltAuto als de auto op 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. De controle wordt uiteraard uitgevoerd door de specialisten van de merkdealer, getraind door de importeur en de fabrikant. De specialisten testen, keuren, vernieuwen en poetsen iedere auto tot deze optimaal geprepareerd is. Hierbij gebruiken ze alleen originele onderdelen. Pas als ze voor de volle 100% achter de auto staan, zijn ze bereid deze aan u te verkopen.

Das WeltAuto-garantie

Een volledig jaar Volkswagen Das WeltAuto-garantie

Binnen de Das WeltAuto-garantie verzorgt uw merkdealer kosteloos de reparatie of vervanging van niet-functionerende onderdelen als gevolg van een materiaal- en/of fabricagefout. Daarnaast worden de vervangings- of reparatiekosten aan een ander onderdeel vergoed, voor zover die voortkomen uit het niet-functioneren van het verzekerde onderdeel, of indien het nodig is dit onderdeel te vervangen om tot een verantwoorde reparatie te komen. Let wel: alle reparaties en onderhoudsbeurten dienen plaats te vinden bij een officiële merkdealer.

De garantie biedt u een zeer uitgebreide dekking

De dekking geldt voor heel Europa. U kunt kosteloos terecht bij merkservicepartners in heel Nederland. Mocht het probleem zich in het buitenland voordoen, dan wordt u - na overleg met uw leverende dealer- ook bij een merkservicepartner geholpen.

Duur van de Das WeltAuto-garantie

Als garantiebewijs ontvangt u bij aflevering een Das WeltAuto-certificaat. Hierop vindt u de omschrijving van de bijbehorende garantie. Indien de fabrieksgarantie een langere termijn bestrijkt dan de Das WeltAuto-periode, dan blijft de fabrieksgarantie van kracht.