Leusden,
15
juni
2018
|
09:29
Europe/Amsterdam

Volkswagen T-Roc nu ook als 1.6 TDI

Volkswagen T-Roc nu ook als 1.6 TDI

  • 85 kW/115 pk sterke 1.6 TDI dieselmotor voor compacte crossover van Volkswagen
  • Leverbaar in twee uitvoeringen, nu te bestellen vanaf € 32.470*
Samenvatting

Volkswagen breidt het motorenaanbod van de T-Roc uit met de 85 kW/115 pk sterke 1.6 TDI dieselmotor. De compacte cross-over was tot voor kort uitsluitend met benzinemotoren te bestellen, maar met de 85 kW/115 pk sterke 1.6 TDI biedt Volkswagen nu ook een diesel-alternatief. De T-Roc 1.6 TDI is er vanaf € 32.470*.

De 1,6 liter viercilinder turbodiesel van de Volkswagen T-Roc is 85 kW/115 pk sterk en heeft een maximumkoppel van 250 Nm dat beschikbaar is over een breed toerenbereik. Hij is altijd gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak en leverbaar in twee uitvoeringen: T-Roc en T-Roc Style.

Complete standaarduitrusting

De T-Roc heeft een rijke standaarduitrusting die ondermeer bestaat uit: Lane Assist, Front Assist, Multi Collision Brake en City Emergency Braking met voetgangersherkenning. Ook features als het Composition Colour-infotainmentsysteem met touchscreen, boordcomputer Plus, Climatic-airconditioning, LED-achterlichten, regensensor en automatisch inschakelende koplampen behoren tot de standaarduitrusting van deze compacte crossover.

Stijlvol en luxueus

Nog completer en stijlvoller is de T-Roc 1.6 TDI Style. Deze uitvoering voegt bijvoorbeeld 16 inch lichtmetalen velgen, Adaptive Cruise Control, een multifunctioneel, met leer bekleed stuurwiel, in hoogte verstelbare Comfortstoelen, mistlampen met bochtenverlichting en parkeersensoren voor en achter toe aan de al rijke uitrusting.

Nu te bestellen

De Volkswagen T-Roc 1.6 TDI is nu bij de Volkswagen-dealers te bestellen vanaf € 32.470*. De vanafprijs van de T-Roc 1.6 TDI Style bedraagt € 34.450*. Later dit jaar wordt de T-Roc ook leverbaar met een 2.0 TDI dieselmotor met vermogens variërend van 110 kW/150 pk (met 6-bak of DSG) tot 140 kW/190 pk (DSG 4MOTION). De specificaties en vanafprijzen van deze uitvoeringen worden in aanloop naar hun introductie bekend gemaakt.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.