Leusden,
08
februari
2019
|
10:28
Europe/Amsterdam

Volkswagen T-Cross R-Line nu te configureren en te bestellen

T-Cross R-Line nu te configureren en te bestellen

  • Sportieve R-Line looks voor in- en exterieur
  • R-Line pakket leverbaar vanaf € 859
  • T-Cross vanaf medio april in Nederland
Samenvatting

De T-Cross arriveert medio april in Nederland. De nieuwe compacte SUV van Volkswagen is nu te configureren, en ook te bestellen met de sportieve R-Line pakketten. Het R-Line exterieurpakket geeft het uiterlijk van de T-Cross een extra dynamische touch. Het R-Line exterieur- én interieurpakket gaat nog verder, met onder meer speciale lichtmetalen velgen en een extra sportief interieur.

Het R-Line exterieurpakket is er voor de T-Cross, T-Cross Life en Style en bevat R-Line bumpers, een sportieve grille, fraaie zijskirts en R-Line logo’s op de voorschermen. Het R-Line exterieurpakket is er al vanaf € 859.

R-Line ex- én interieur

Het R-Line exterieur- én interieurpakket maakt de T-Cross helemaal af en biedt bovenop het exterieurpakket ook de R-line dakspoiler en 17 inch lichtmetalen velgen ‘Sebring’ (T-Cross Life) of 18 inch lichtmetalen velgen ‘Nevada’ (T-Cross Style). De sportieve lijn wordt naar het interieur doorgetrokken met onder andere aluminium instaplijsten en het R-Line driespaaks multifunctionele, met leer beklede stuur (met schakelpaddles bij DSG-transmissie). De Sport-/comfort stoelen zijn afgewerkt met speciale bekleding. Ook de aluminium pedalen, zwarte dakhemel, R-Line afwerkingsdetails en de sfeerverlichting dragen bij aan de sportieve sfeer in het interieur. Het R-Line exterieur- en interieurpakket is er vanaf € 1.987.

De stoere en compacte T-Cross komt medio april naar Nederland. Hij is nu te bestellen, te configureren De compacte SUV wordt leverbaar vanaf € 22.620*.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.