Standaard slim uitgerust.

Zelfs van de Touran Trendline kunt u meer verwachten. De Touran Trendline is voorzien van de nieuwste EU6-motoren. De ruime Trendline zit boordevol slimme innovaties voor meer comfort en veiligheid. Climatic airconditioning, 5" touchscreen, cruise control, 16 inch lichtmetalen velgen 'Brighton', mistlampen vóór, radio- en multimediasysteem 'Compostition Colour' en allerlei veiligheidsassistenten zoals vermoeidheidsherkenning en Multi-collision braking system. De Touran is nu verkrijgbaar bij uw dealer. Download hier alvast de brochure.

Blokjeeu6

Ervaar de Touran zelf

tijdens een proefrit.

Exterieur

Gestroomlijnde dakreling.

Stijlvol en functioneel.

De zwarte dakreling op de Trendline is méér dan een stijlvol detail; u kunt er bijvoorbeeld een ski-box of fietsendrager op bevestigen.

Velgen ‘Brighton’.

16 inch lichtmetaal.

Opvallende details bij de Touran Trendline zijn de 16 inch lichtmetalen velgen ‘Brighton’. Blikvangers die de Touran helemaal af maken.

Bumpers en portiergrepen in carrosseriekleur.

Eenheid in design.

De bumpers en portiergrepen zijn standaard meegespoten in de carrosseriekleur. Dit geeft meer rust en eenheid in het design en legt de nadruk op de sportieve lijn van de Touran Trendline.

Meegespoten buitenspiegels.

Elektrisch te verstellen en te verwarmen.

Stel met één druk op de knop uw buitenspiegels in. Bovendien beslaan ze nooit dankzij de ingebouwde verwarming. Zo heeft u optimaal zicht onder alle omstandigheden.

Interieur


Stoffen bekleding ‘Charly’.

Chromen accenten.

De stoelen van de Trendline zijn met de stijlvolle, duurzame stof ‘Charly’ bekleed. Het dashboard en de binnenzijde van de deuren zijn voorzien van chromen accenten. Een bijzonder smaakvolle combinatie.

Middenarmsteun.

In hoogte verstelbare hangplek.

Het is niet alleen comfortabel rijden met de middenarmsteun tussen de voorstoelen, maar ook handig. Er zit namelijk een opbergvakje in.

Lederen multifunctioneel stuur.

Fraai en wel zo veilig.

Het stuurwiel van de Trendline is multifunctioneel met bedieningsmogelijkheden voor audio, boordcomputer en telefoon. Mooi, praktisch en vooral: veilig. 

Verstelbare bestuurdersstoel.

Altijd de ideale zitpositie.

De bestuurdersstoel is traploos in hoogte verstelbaar zodat u eenvoudig uw ideale zitpositie kunt vinden. Zo zit u altijd comfortabel onderweg.

3 losse stoelen op tweede zitrij.

Ergonomisch en neerklapbaar.

De drie individuele stoelen op de tweede zitrij zijn in lengte verstelbaar. Inclusief Easy Fold. Zo tovert u uw Touran binnen enkele seconden om van riante familiewagen in een praktische bestelbus.

Functioneel

Radio ‘Composition Colour’.

Touchscreen bediening. Inclusief 8 speakers

De Touran Trendline is standaard voorzien van de nieuwste multimediatechnologie. Neem de Composition Colour-radio met 5" kleuren touchscreen. Deze beschikt over een SD-kaartlezer, aux-in en acht hoogwaardige speakers die garant staan voor topgeluid. U wilt nooit meer uitstappen.

Cruise control.

Zuiniger en rustiger rijden.

Met cruise control rijdt u niet alleen rustiger, u verkleint ook de kans dat u te hard rijdt. Wel zo prettig als u lange stukken achter het stuur zit. Daarnaast bevordert een gelijkmatige snelheid een gunstiger brandstofverbruik.

‘Climatic’ airconditioning.

Altijd een aangenaam klimaat.

Met de ‘Climatic’ halfautomatische airconditioning heeft u onder alle weersomstandigheden een aangename temperatuur in de auto.

Boordcomputer.

Niets dat u onderweg ontgaat.

Dankzij de boordcomputer blijft u op de hoogte van alles wat tijdens uw rit van belang is. Het multifunctionele display voorziet u van informatie over onder meer de auto, de rit, en het verbruik.

Ruimtewonder

Van familie- naar bestelauto.

Klap de zitrijen in een handomdraai weg en er ontstaat een zee aan ruimte. Sterker nog: het is de grootste laadruimte die in dit autosegment te vinden is. Dat maakt de Touran tot een multifunctionele alleskunner. Van comfortabele vakantieauto tot handige verhuisvriend.

Veiligheid

Airbags.

7 waarvan 1 kniebeschermer.

Het slimme airbagsysteem van de Touran omvat een zevental airbags die rondom bescherming bieden in geval van een aanrijding. Onder meer zij-airbags voor alle inzittenden en een airbag die zorgdraagt voor uw knieën.

Vermoeidheidsherkenning.

Meer veiligheid bij onoplettendheid.

Vermoeidheidsherkenning waarschuwt als u tijdens het rijden tekenen van onoplettendheid vertoont. Het systeem analyseert uw stuurgedrag en weet wanneer u een bepaald vermoeidheidsniveau bereikt. U krijgt vervolgens door zowel visuele- als akoestische signalen het advies om een korte pauze te nemen. Veiligheid voor alles.

Multi-collision braking system.

Verkleint de kans op letsel bij een tweede botsing.

Het multi-collision remsysteem omvat de nieuwste technologieën op het gebied van veiligheid. Het zorgt ervoor dat na een eerste botsing de auto de remmen vasthoudt en de airbags paraat heeft. Hierdoor voorkomt het letselschade bij een eventuele tweede botsing.

PreCrash.

Pro actieve inzittendenbescherming.

Zodra een eventueel naderende aanrijding wordt gesignaleerd, spant het PreCrash systeem uw veiligheidsgordel preventief extra aan en wordt de remdruk maximaal opgebouwd. Ook sluit dit systeem uit voorzorg automatisch de ramen. Dankzij PreCrash wordt de kans op letsel na een ongeval aanzienlijk verminderd. PreCrash is optioneel op de Touran Trendline.

De veilige Touran

De Volkswagen Touran is standaard rijk uitgerust met de modernste veiligheidsfeatures. Dat wordt beloond. Tijdens de EuroNCAP-crashtest kreeg de Volkswagen Touran de hoogste score: vijf sterren. Zo is de Touran een van de veiligste auto's in zijn klasse.

Touran R-Line pakket

Motoren

Euro 6 technologie: Betrouwbare efficiëntie

Of u nu kiest voor benzine of diesel, alle motoren van de Touran zijn gebaseerd op de huidige Euro 6 technologie. Met baanbrekende BlueMotion Technologie, zoals Start-Stop en recuperatie garandeert de Touran laag verbruik en weinig uitstoot. Met de Volkswagen Touran hoeft u nooit te twijfelen of u efficiënt rijdt met respect voor de omgeving.

Meeruitvoeringen

Derde zitrij.

Alle ruimte voor 7 personen.

Heeft u graag meer dan vijf zitplaatsen in uw auto? Dan breidt u de Touran eenvoudig uit met een derde zitrij. U kunt dan maar liefst zeven personen comfortabel vervoeren.

Volwaardig reservewiel.

Slim verstopt.

In plaats van een noodwiel kunt u ook voor een volwaardig 15 of 16 inch stalen reservewiel kiezen. Dit reservewiel zit weggewerkt in de variabele laadbodem en ligt dus niet in de weg.

Climatronic airconditioning.

Altijd de juiste temperatuur.

De Touran Trendline kan optioneel worden uitgerust met ‘Climatronic’ volautomatische airconditioning. Deze heeft een anti-allergeen filter en u kunt drie verschillende klimaatzones instellen.

Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.
Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.
Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.
Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.