1

De nieuwe Touran is een beetje exclusief: pollen, sporen, roet, stof en andere allergenen komen er niet in. In deze auto staat uw gezondheid voorop. Het allergenenfilter houdt ongewilde deeltjes buiten de deur, zodat de lucht binnen schoner is dan de buitenlucht.
2

Geen verhitte discussies meer over het instellen van de temperatuur. Met drie onafhankelijke zones bij het optionele Pure Air Climatronic, kunnen de bestuurder, de bijrijder en zelfs de passagiers op de achterbank onafhankelijk hun eigen temperatuur instellen.3

Zelfs de snelheid van de verwarming en de intensiteit van de luchtstroom kunnen individueel worden aangepast met drie vooraf ingestelde klimaatprofielen - hoog, medium en zacht. Het profiel "zacht", bijvoorbeeld, is vooral geschikt voor mensen die hun zintuigen niet willen overweldigen, en kleine kinderen. De profielen worden weergegeven als iconen.


4
Het grootse knopje: Climatronic is slim, het handelt en reageert. Het systeem maakt gebruik van sensoren om de ramen helder te houden, en bij het aanpassen van de temperatuur houdt het zelfs rekening met de intensiteit van de zon. De blazers worden stiller als de auto afremt. En dankzij de ontdooifunctie hoeft u nooit meer uw ramen te krabben.