Passat Highline Business R.

Voor de sportieve zakelijke rijder is er nu de Passat Highline Business R uitvoering. De perfecte combinatie tussen luxe, sportiviteit én voordeel. Deze Business R is voorzien van alles wat u wenst om comfortabel te rijden, maar is ook uitgerust met sportieve elementen waardoor u extra goed voor de dag komt. Daarnaast profiteert u nu tijdelijk van een gratis DSG-automaat ter waarde van maximaal € 2.900! Daarmee loopt het voordeel op tot maar liefst € 6.635. De prijs, en dus ook uw maandelijkse bijtellingstarief, blijft hierdoor extra laag. Bovendien ontvangt u nu ook nog € 1.500* extra inruilpremie. Kortom: een lage maandprijs zonder concessies.

Onder andere voorzien van:

 1. De Mijn Volkswagen app
 2. R-Line exterieurpakket
 3. Navigatiesysteem
 4. Adaptive Cruise Control
 5. 17 inch lichtmetalen velgen
 6. Active Info Display

Profiteer nu tijdelijk van een gratis DSG-automaat.

DSG staat voor Direct Shift Gear. De ingebouwde dubbele koppeling maakt het mogelijk om vrijwel ononderbroken, zeer comfortabel en dus ook efficiënt van versnelling te wisselen.

 • Bespaar tot 10% op brandstof.
 • Accelereer sneller.
 • Verwissel ongemerkt van versnelling.


Lees meer over de DSG-automaat.Highline Business R

 • Lichtmetalen velgen
 • Adaptive Cruise Control
 • Navigatiesysteem

De Mijn Volkswagen app.

Altijd uw auto terugvinden, nooit meer te lang voor uw parkeerplek betalen, uw zakelijke kilometers overzichtelijk bijhouden en een melding krijgen als uw auto toe is aan onderhoud. Dit en nog veel meer vindt u in de Mijn Volkswagen app. Nu standaard op alle Business-, Business R- en GTE-modellen.

Features

Automatische airconditioning.

Altijd de perfecte temperatuur.

Of het nou schaats- of strandweer is, in uw auto heeft u altijd de temperatuur onder controle. Met Automatische airconditioning stelt u de voor u ideale temperatuur in. Vervolgens doet uw Volkswagen al het werk voor u. Zo kunt u zich optimaal focussen op de weg.

Parkeersensoren.

Veilig parkeren, zonder schade.

U ziet nooit meer een paaltje over het hoofd. Met de parkeersensoren krijgt u automatisch een signaal zodra u te dicht bij een obstakel komt. U kunt zelfs zien hoe ver u nog door kunt voor u het obstakel raakt. Parkeerschade is dus verleden tijd.

Adaptive Cruise Control.

Comfortabel rijden, ook in de file.

Met Adaptive Cruise Control houdt u niet alleen uw ingestelde snelheid vast, maar past de auto dit automatisch aan op uw voorganger. Als u dus te dicht op uw voorganger komt, remt de auto voor u af. Ideaal voor in de file, bijvoorbeeld.

Ruime keuze uit motoren.

Standaard 1.4 TSI benzinemotor.

De Passat Highline Business R wordt standaard geleverd met een 1.4 TSI benzinemotor (92kW/125pk). Ook kunt u kiezen uit een 1.4 TSI ACT motor met 150 pk. Als u voor een dieselmotor gaat, kunt u kiezen uit de 1.6 TDI motor met 120 pk of een 2.0 TDI motor met 150 pk. Deze motoren hebben directe inspuiting, turbotechnologie, start/stop en hergebruik van remenergie.

De wereld van Car-Net.

De toekomst in uw auto.

Met App Connect en Guide & Inform van Car-Net bent u nog meer verbonden met uw auto. Met App Connect verbindt u uw smartphone en de apps gewoon met uw touchscreen. Guide & Inform zorgt voor nog meer informatie over uw ritten.

R-Line exterieurpakket

Ontdek de sportieve R-Line designelementen aan van de Passat Highline Business R:

 1. Grille
 2. Dorpels
 1. Bumpers
 2. Velgen
 1. Spoilers
 2. R-Line opschrift

Veiligheid

XDS-sperdifferentieel.

Soepele bochten. Stevige grip.

Dankzij het XDS-sperdifferentieel begrijpt uw Passat Highline Business R onmiddellijk welke kant u op wilt. Het systeem zorgt voor minder onderstuur en geeft uw stuurgedrag precisie. Zonder dat u veel aan het stuur hoeft te draaien neemt u bochten snel en soepel en houdt u meer grip op de weg.

ESP.

Voorkomt slippen tijdens uitwijkmanoeuvres.

Het Elektronisch Stabilisatie Programma (ESP) verhindert dat uw auto in kritieke situaties – zoals tijdens een dreigende slip – uitbreekt. Bij plotselinge uitwijkmanoeuvres corrigeert het de koers en voorkomt zo een aanrijding. ESP zit standaard op elke Passat Highline Business R.

Multi-collision Brake.

Verlaagt de impact van een mogelijke tweede botsing.

Uw Passat Highline Business R houdt automatisch rekening met het ongeluk nà het ongeluk. Het Volkswagen Multi Collision Brake systeem houdt automatisch uw remmen vast en de airbags paraat na een botsing. Hiermee wordt de impact van een mogelijke tweede (ketting)botsing sterk verminderd. En dat geeft toch een veilig gevoel.

Standaard op de Passat Highline

 • Led achterlichten
 • Adaptive Cruise Control
 • Voorstoelen verwarmbaar

Vanaf: € 38.951*

Extra op de Passat Highline Business R

 • Navigatiesysteem
 • 'App-Connect' smartphone-integratie
 • R-Line exterieurpakket
 • 17 inch lichtmetalen velgen
 • Active Info Display
 • Mijn Volkswagen app
 • Adaptive Cruise Control

Vanaf: € 39.150*
Maximaal klantvoordeel: € 6.635*

Brochure

Meer informatie? Vraag een gratis brochure aan.


Vraag brochure aan

Proefrit

Ervaar zelf de Passat en plan een proefrit bij de dealer.

Plan een proefrit

Stel samen

Stel zelf de Passat samen naar uw eigen wensen.

Stel samen

* De Passat Business R uitvoering inclusief gratis DSG actie is geldig tot en met 29 september 2017. De vanafprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Voor meeruitvoeringen gelden de prijzen uit de daarbij behorende prijslijsten. Lees de algemene verkoopinformatie.BlueMotion Technology is leverbaar op zowel TDI- als TSI-motoren en zorgt voor een vermindering van het brandstofverbruik. Bij BlueMotion Technology zijn geen optische of aerodynamische verschillen met de reguliere versies. Het aantal restricties in meeruitvoeringen is aanmerkelijk minder in vergelijking met een BlueMotion-versie.
Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.
Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.
BlueMotion Technology is leverbaar op zowel TDI- als TSI-motoren en zorgt voor een vermindering van het brandstofverbruik. Bij BlueMotion Technology zijn geen optische of aerodynamische verschillen met de reguliere versies. Het aantal restricties in meeruitvoeringen is aanmerkelijk minder in vergelijking met een BlueMotion-versie.
Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.
Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.