Standaard completer.

De Trendline is standaard rijk uitgerust met veel extra’s. Denk aan Cruise Control, een multifunctioneel lederen stuurwiel en fraaie chromen details. Maar ook bijvoorbeeld de innovatieve boordcomputer ‘Plus’ met touch screen. En dat is nog niet alles, wij vertellen u graag meer.

Ervaar de Passat Variant zelf

tijdens een proefrit.

Exterieur

LED-Verlichting.

Comfortabel. Luxe. Veilig.

De standaard LED-achterlichten stralen niet alleen de luxe uit die bij de Passat Variant past, maar gaan ook langer mee. Dit maakt de achterlichten betrouwbaarder. Zoals u van een Volkswagen kan verwachten.

In de spotlight.

Chromen accenten.

De mistlampen voor worden omringd door een chromen rand. Zo krijgen de koplampen het luxe accent dat bij de Passat Variant past. Dankzij de statische bochtenverlichting rijden de standaard koplampen niet alleen gemakkelijker, maar ook veiliger. Overal goed licht en zicht.

16 inch stalen velgen.

Strak én zuinig.

De Passat Variant Trendline heeft fraaie 16 inch stalen velgen. Deze wielen hebben een lagere rolweerstand waardoor u zuiniger rijdt.

Bumpers in carrosseriekleur.

Meer eenheid in design.

De bumpers van de Passat Variant zijn in dezelfde kleur als de carrosserie gespoten en vormen zo een fraai geheel. De buitenste luchtinstroomroosters zijn voorzien van chromen accenten. Zo krijgt de nieuwe Passat Variant Trendline een elegante uitstraling.

Sierlijsten in zwart.

Stijlvol zonder op te vallen.

De sierlijsten rond de zijruiten zijn in zwart uitgevoerd. Omdat ze niet in het oog springen dragen ze bij aan de rustige, gedistingeerde uitstraling van de Passat Variant Trendline.

Interieur

Multifunctioneel lederen stuurwiel.

Inclusief lederen schakelpookknop.

Standaard wordt de Volkswagen Passat Variant Trendline uitgerust met een multifunctioneel lederen stuurwiel. Een mooi, prettig in de hand liggend stuur met geïntegreerde bediening voor het audiosysteem, de boordcomputer en uw telefoon. Zo heeft u alles binnen handbereik. Dat is niet alleen comfortabel, maar ook veilig.

Chromen accenten.

Omringd door style.

In de Passat Variant Trendline hebben de instrumentenklokken chromen ringen. Zo geniet u standaard van sublieme afwerking mét oog voor detail.

Comfortabele stoelen.

Stoffen bekleding ‘Lizard’.

De stoelen van de nieuwe Volkswagen Passat Variant Trendline zijn bekleed met de stoffen bekleding ‘Lizard’. Daarnaast zijn de voorstoelen in hoogte verstelbaar. Zo zit u altijd goed achter het stuur.

Ruimteconcept

Ongekend veel ruimte. 

Tot 1.780 liter laadvolume. 

Groot gezin? Regelmatig veel ruimte nodig voor vakantiespullen of uw sportuitrusting? Dan is de Passat Variant met zijn ongekende opbergruimte een logische keuze. Dankzij een uitgekiend ruimteconcept is de bagageruimte van de Variant gemakkelijk te vergroten tot wel 1.780 liter.

Functioneel

Climatic Airconditioning.

Altijd een aangename temperatuur.

De nieuwe Trendline is standaard uitgerust met ‘Climatic’ halfautomatische airconditioning. Zo heeft u onder alle weersomstandigheden automatisch dezelfde temperatuur in de auto.

Cruise Control.

Extra comfort. Extra zuinig.

Wist u dat rijden met Cruise Control zuiniger is dan gewoon rijden? Cruise Control is daarnaast natuurlijk vooral comfortabel tijdens lange ritten. De door u gekozen tempo wordt opgeslagen en constant gehouden. U deactiveert het systeem simpelweg door de rem of de koppeling in te drukken.

‘Composition Colour’

Alles werkt. Van iPod tot smartphone.

Het innovatieve systeem biedt met zijn fraaie touch screen veel gebruiksgemak. Dankzij de acht luidsprekers heeft u overal in de auto goede geluidskwaliteit. Met de aux-in aansluiting en SD-kaartlezer kunt u altijd en overal van uw eigen muziek genieten. Het gemak dat bij de Volkswagen Passat Variant Trendline past.

Veiligheid

Tyre leak indicator.

Veilig en efficiënt.

De slimme Tyre Leak Indicator geeft een signaal als een band niet op spanning is. Zo rijdt u nooit meer te lang door met zachte banden. Als de banden op de juiste spanning zijn rijdt u veiliger en efficiënter.

Multi Collision Braking.

Verkleint de kans op letsel bij een tweede botsing.

Om te voorkomen dat uw auto terug stuitert of ongewenst doorrijdt houdt het innovatieve systeem de remmen vast. Zo voorkomt het letselschade bij een tweede botsing.

Veiligheid voorop.

Standaard airbags

Als de andere veiligheidssystemen een botsing niet kunnen voorkomen, treden de airbags in werking. De hoogwaardige airbags bieden u en uw passagiers optimale bescherming aan voor- en zijkanten.

Motoren

Standaard 92kW met energielabel A.

De Passat Variant Trendline wordt standaard geleverd met een 1.4 TSI benzinemotor. Goed voor 92 kW/125 pk. Alle nieuwe Passat Variant motoren hebben standaard directe inspuiting, turbotechnologie, start/stop en hergebruik van remenergie. Daardoor wordt de Volkswagen Passat Variant tot maar liefst 20% zuiniger.

Meeruitvoeringen

Grootlicht Assistent.

Signaleert tegenliggers.

De ‘Grootlicht Assistent’ signaleert voorliggers en tegenliggers met behulp van een sensor in de binnenspiegel en past de verlichting daarop aan. Zo hoeft u zich niet meer druk te maken om medeweggebruikers tijdens een donkere rit.

MirrorLink.

Smartphone via uw boordcomputer.

Koppel uw Android-telefoon eenvoudig aan uw Passat en bedien uw smartphone via het infotainmentsysteem.

Spraakbediening.

Houd altijd uw handen vrij.

Door uw boordcomputer uit te breiden met spraakbediening, houdt u altijd uw handen vrij. Zo vergroot u het rijcomfort en maakt u veiliger gebruik van de functies van uw infotainmentsysteem.

Climatronic Airconditioning.

Overal de juiste temperatuur.

Met de ‘Climatronic’ volautomatische airconditioning heeft u onder alle omstandigheden automatisch de juiste temperatuur in de auto. Het slimme systeem is in staat drie klimaatzones in te stellen voor de bestuurder, bijrijder en achterbank. Zo zit iedereen er comfortabel bij.

Car-Net.

Altijd verbonden.

Nooit meer het nieuws missen of verrast worden door het weer. Dankzij de online diensten van Car-Net blijft u altijd op de hoogte. In combinatie met uw smartphone of een eigen sim kaart maakt het innovatieve systeem automatisch verbinding met het internet. De Passat Variant voorziet u van alle hedendaagse gemakken.

Park Distance Control.

Hulp bij voor- en achteruit inparkeren.

Door middel van hoge tonen wordt u gewaarschuwd als de auto een object nadert. Op de boordcomputer wordt een grafische weergave van de omgeving getoond. Zo heeft u goed overzicht tijdens het inparkeren. Dat is niet alleen handig, maar verkleint ook de kans op schade.

Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.
Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.
Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.
Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.