Passat Variant Comfortline Business.

Alles wat u in een zakelijke auto wilt hebben, zit in de Passat Variant Comfortline Business. Deze unieke uitvoering beschikt over onder andere Adaptive Cruise Control, een navigatiesysteem, lichtmetalen velgen en de nieuwste innovatieve features. Daarnaast profiteert u nu tijdelijk van een gratis DSG-automaat ter waarde van maximaal € 2.900! Daarmee loopt het voordeel op tot maar liefst € 5.886. De prijs, en dus ook uw maandelijkse bijtellingstarief, blijft hierdoor extra laag. Bovendien ontvangt u nu ook nog € 1.500* extra inruilpremie. Kortom: een lage maandprijs zonder concessies.

Onder andere voorzien van:

 1. De Mijn Volkswagen app
 2. Navigatiesysteem
 3. Adaptive Cruise Control
 4. Parkeersensoren
 5. Led-verlichting voor en achter
 6. Car-Net 'App-Connect'

Profiteer nu tijdelijk van een gratis DSG-automaat.

DSG staat voor Direct Shift Gear. De ingebouwde dubbele koppeling maakt het mogelijk om vrijwel ononderbroken, zeer comfortabel en dus ook efficiënt van versnelling te wisselen.

 • Bespaar tot 10% op brandstof.
 • Accelereer sneller.
 • Verwissel ongemerkt van versnelling.


Lees meer over de DSG-automaat.Comfortline Business

 • Lichtmetalen velgen
 • Adaptive Cruise Control
 • Navigatiesysteem

De Mijn Volkswagen app.

Altijd uw auto terugvinden, nooit meer te lang voor uw parkeerplek betalen, uw zakelijke kilometers overzichtelijk bijhouden en een melding krijgen als uw auto toe is aan onderhoud. Dit en nog veel meer vindt u in de Mijn Volkswagen app. Nu standaard op alle Business-, Business R- en GTE-modellen.

Nog meer voordeel voor de zakelijke rijder.

Nog meer sportiviteit voor de zakelijke rijder.

Passat Highline Business R.

Wilt u alle luxe die de Comfortline Business te bieden heeft, maar met nog meer sportiviteit? Kies dan voor de Passat Variant Highline Business R. Deze Passat Variant is namelijk uitgerust met het sportieve R-Line pakket.

De laatste modellen met 15% bijtelling.

Passat Variant GTE.

Ook in 2017 nog profiteren van een lage bijtelling kan met de Passat Variant GTE. Naast de krachtige benzinemotor, zorgt de elektromotor niet alleen voor nog meer PK's,maar ook voor een laag verbruik.

Features

Automatische airconditioning.

Altijd de perfecte temperatuur.

Of het nou schaats- of strandweer is, in uw auto heeft u altijd de temperatuur onder controle. Met Automatische airconditioning stelt u de voor u ideale temperatuur in. Vervolgens doet uw Volkswagen al het werk voor u. Zo kunt u zich optimaal focussen op de weg.

Parkeersensoren.

Veilig parkeren, zonder schade.

U ziet nooit meer een paaltje over het hoofd. Met de parkeersensoren krijgt u automatisch een signaal zodra u te dicht bij een obstakel komt. U kunt zelfs zien hoe ver u nog door kunt voor u het obstakel raakt. Parkeerschade is dus verleden tijd.

Adaptive Cruise Control.

Comfortabel rijden, ook in de file.

Met Adaptive Cruise Control houdt u niet alleen uw ingestelde snelheid vast, maar past de auto dit automatisch aan op uw voorganger. Als u dus te dicht op uw voorganger komt, remt de auto voor u af. Ideaal voor in de file, bijvoorbeeld.

Ruime keuze uit motoren.

Standaard 1.4 TSI benzinemotor.

De Passat Variant Comfortline Business wordt standaard geleverd met een 1.4 TSI benzinemotor (92kW/125pk). Ook kunt u kiezen uit een 1.4 TSI ACT motor met 150 pk. Als u voor een dieselmotor gaat, kunt u kiezen uit de 1.6 TDI motor met 120 pk of een 2.0 TDI motor met 150 pk. Deze motoren hebben directe inspuiting, turbotechnologie, start/stop en hergebruik van remenergie.De wereld van Car-Net.

De toekomst in uw auto.

Met App Connect en Guide & Inform van Car-Net bent u nog meer verbonden met uw auto. Met App Connect verbindt u uw smartphone en de apps gewoon met uw touchscreen. Guide & Inform zorgt voor nog meer informatie over uw ritten.

Veiligheid

Front Assist. 

Voorkomt aanrijdingen met voorliggers.

De functie Front Assist analyseert continu het verkeer. Dit helpt u bij het voorkomen van een aanrijding met een voorligger. Als de onderlinge afstand onder een kritieke waarde daalt, krijgt u een waarschuwingssignaal. Reageert u niet, dan vermindert Front Assist de snelheid om de kans op een aanrijding te verkleinen. Front Assist is actief tot een snelheid van 150 km per uur.

Voetgangersherkenning.

Waarschuwt bij gevaarlijke situaties.

Uw veiligheid telt. Maar ook die van uw medeweggebruikers. Voetgangerherkenning in de Passat Variant Comfortline Business helpt aanrijdingen voorkomen. Ook in donkere en onoverzichtelijke situaties wordt u gewaarschuwd als u een voetganger nadert en als u zelf niet tijdig reageert, remt de auto automatisch af. Deze optie is optioneel.

Side Assist. 

Houdt alles in de gaten. 

Side Assist is uw assistent bij het wisselen van rijbaan. De ingebouwde 'Blind Spot-sensor' waarschuwt voor voertuigen in de dode hoek en stuurt bij indien nodig. En met het daarbij geleverde Rear Traffic Alert houdt u in de gaten of er verkeer aankomt als u achteruit rijdt. Het systeem geeft een waarschuwingssignaal en voert een rem-ingreep uit als u niet tijdig reageert. Deze optie is optioneel.

Standaard op de Passat Variant Comfortline

 • 16 inch lichtmetalen velgen
 • Front Assist
 • Led achterlichten
 • Cruise Control

Vanaf: € 36.850*

Extra op de Passat Variant Comfortline Business

 • Navigatiesysteem
 • DAB+ radio-ontvangst
 • Led-verlichting voor en achter
 • Adaptive Cruise Control
 • Mijn Volkswagen app
 • Parkeersensoren

Vanaf: € 37.920*
Maximaal klantvoordeel: € 5.886*

Brochure

Meer informatie? Vraag een gratis brochure aan.


Vraag brochure aan

Proefrit

Ervaar zelf de Passat en plan een proefrit bij de dealer.

Plan een proefrit

Stel samen

Stel zelf de Passat samen naar uw eigen wensen.

Stel samen

* De Passat Variant Business uitvoering inclusief gratis DSG actie is geldig tot en met 29 september 2017. De vanafprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Voor meeruitvoeringen gelden de prijzen uit de daarbij behorende prijslijsten. Lees de algemene verkoopinformatie.Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.
Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.
Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.
Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.