De Jetta. Alleen uit voorraad leverbaar.

De Jetta is een Volkswagen met een uniek karakter. Een sportieve sedan. Het design, het comfort en de fraaie afwerking spreken boekdelen. Geen station, wel volop ruimte. De Volkswagen Jetta is alleen beschikbaar als occasion. Bekijk het actuele aanbod of neem contact op met de dealer.

Jetta Hybrid

De Jetta Hybrid.

Op het eerste gezicht is de Hybrid een ‘gewone’ Jetta: zakensedan met een sportieve daklijn. Achter dit fraaie silhouet schuilt één van de schoonste en zuinigste auto’s in zijn klasse, met een verrassend vermogen van 130 kW. Bovendien van alle gemakken voorzien met o.a. comfortstoelen, airco, cruise control en multifunctioneel lederen stuurwiel. Er staan nog enkele Jetta Hybrids in de voorraad. Bekijk de laatste auto's van dit aantrekkelijke model met slechts 20% bijtelling.

Meer motorvermogen.

Benzine + Elektro = 130 kW.

De 1.4 TSI benzinemotor levert 110 kW. Daarnaast voegt de aparte elektromotor ook nog eens 20 kW aan het motorvermogen toe.

Laagste verbruik.

Verbruik 4,1 liter per 100 km.

Naast de efficiënte motoren zorgen de aangepaste side-skirts, spoilers en grille voor een lagere luchtweerstand. Het resultaat: een stedelijk verbruik van 4,4L/100km en op de snelweg zelfs 3,9L/100km.

Voordelige belasting.

Slechts 20% bijtelling.

Al de innovaties op deze Jetta zorgen voor een geringe CO2-uitstoot van 95 gram. En dat wordt door de overheid beloond.

Alternatieven

De Passat.

Completer, geavanceerder, verfijnder.

Completer, geavanceerder, verfijnder en desondanks in elke uitvoering voordeliger. Dat is de nieuwe Passat. Bekijk de brochure en prijslijst. De Passat is ook verkrijgbaar als ruime variant.

De Golf.

Perfectie tot in detail.

Maak kennis met de meest innovatieve Golf ooit. De compleet nieuwe Golf is bovenal een echte Golf. Dat betekent: topkwaliteit, comfort en veelzijdigheid. De Golf is voortaan nog aantrekkelijker. Want hij is nu standaard extra rijk uitgerust en blijvend in prijs verlaagd.

Service en Occasions

Jetta Occasions.

Bekijk het actuele aanbod van Volkswagen Jetta DasWelt occasions.

Service en Onderhoud.

U wilt een auto die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud en goede service. Kiest u voor de Volkswagen-dealer, dan weet u dat uw auto in de beste handen is.