Veel mooie extra's. Extra mooi voordeel.

De Golf is tijdelijk verkrijgbaar in een speciale Edition uitvoering. Dat betekent standaard nog meer extra’s en nog meer voordeel. Met o.a. een Klein lederpakket, meegespoten bumpers en spiegels, airco, Middenarmsteun, Multi Collision braking Systeem, USB-aansluiting en Bluetooth-telefoonvoorbereiding. Kortom: speciale aandacht voor design, comfort én uw veiligheid.

Standaarduitrusting Golf Edition

  • Klein lederpakket 
  • Automatische handrem met Auto-Hold functie 
  • Climatic airconditioning
     
  • USB aansluiting voor het opladen van uw GSM
  • Radio Composition Color
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • Multi Collision Braking Systeem
  • Nieuw: App Connect-pakket voor slechts 449,-


Ervaar de Golf zelf

tijdens een proefrit.

Exterieur

Meegespoten bumpers, spiegels en portiergrepen.

Meer eenheid in het design.

De portiergrepen en spiegels zijn bij de Golf Edition in de carrosseriekleur meegespoten. Dit geeft de Edition een complete uitstraling.

Chromen mistlampen met bochtenverlichting.

Extra fraai, dubbel zo veilig.

De heldere mistlampen op de Golf Edition bieden niet alleen extra veiligheid, ze zijn ook nog eens prachtig. Bovendien zijn ze uitgerust met ingebouwde bochtenverlichting. Deze schijnt automatisch bij zodra u de hoek omgaat. U komt nooit meer voor verrassingen te staan.

Robuuste 15 inch stalen velgen.

Banden met verlaagde rolweerstand.

De Golf Edition is voorzien van stevige 15 inch stalen velgen met banden met een verlaagde rolweerstand die ervoor zorgen dat u zuiniger rijdt. Kiest u voor de 1.0 TSI motor, dan wordt uw Golf Edition uitgerust met Lyon lichtmetalen velgen.

Interieur

In hoogte verstelbare voorstoelen.

Middenarmsteunen voor en achter.

Elke Golf heeft standaard comfortabele voorstoelen die u in hoogte kunt verstellen dankzij een handig pompmechanisme. Zo heeft u uw ideale zitpositie snel en eenvoudig gevonden. In de Golf Edition zitten voor nog meer comfort middenarmsteunen voor en achter.

Middenarmsteun.

Heerlijk ontspannen. Handige opbergruimte.

Met name tijdens lange autoritten zult u veel profijt hebben van de middenarmsteun. Uw houding is meer ontspannen, zodat u fris uitstapt. De armsteun biedt tevens ruimte voor het opbergen van kleine spullen.

Lederen driespaaks stuurwiel.

Extra grip onder alle omstandigheden.

De Golf Edition beschikt standaard over het herkenbare, fraai vormgegeven driespaaks stuurwiel. Dit stuur ligt heerlijk in de hand en biedt u onder alle omstandigheden meer controle over uw auto.

Functioneel

Climatic airconditioning.

Iedereen automatisch de ideale temperatuur.

Wat voor weer het ook is, met de ‘Climatic’ volautomatische airconditioning heeft u automatisch de door u gewenste temperatuur in uw Golf Edition. Het systeem werkt in principe hetzelfde als uw thermostaat thuis. Dankzij het 2-zone systeem kunnen bestuurder en passagier hun eigen ideale temperatuur instellen.

Cruise Control (optioneel).

Meer comfort. Minder brandstof.

De standaard Cruise Control in de Golf Edition verhoogt uw comfort en verlaagt uw verbruik. Door zelf geen gas te geven, raakt uw voet minder snel vermoeid. En door de constante snelheid wordt uw brandstofverbruik geminimaliseerd.

Radio Composition Color.

12,7 inch kleurentouchscreen, 8 speakers.

De Golf Edition is standaard uitgerust met dit uiterst moderne geluidsysteem met 12,7 cm kleurentouchscreen en 8 hoogwaardige speakers. Luisteren naar uw favoriete muziek wordt een belevenis. Handig: het systeem heeft een aux-in en SD-kaartlezer.

Bluetooth telefoonvoorbereiding.

Klaar voor handsfree bellen en infotainment.

De Golf Edition wordt standaard geleverd met Bluetooth telefoonvoorbereiding. Hiermee kunt u handsfree bellen en eenvoudig verbinding maken met uw infotainmentsysteem, bijvoorbeeld om uw favoriete muziek af te spelen.

App-Connect Pakket (meeruitvoering).

Radio Composition Media en Apple Carplay.

Het App Connect-pakket dat bestaat uit radio-multimediasysteem ‘Composition Media’, smartphone-integratie met Apple Carplay TM en aansluitingsmogelijkheid voor uw iPhone-kabel. Met Apple Carplay TM kunt u onder andere navigeren via de Apple app ‘Kaarten’.

Multifunctionele boordcomputer.

In één oogopslag alle relevante info.

De boordcomputer informeert u in een mum van tijd over het actuele en gemiddelde verbruik van uw auto, de afgelegde afstand, de actuele en gemiddelde snelheid enzovoort. U bent altijd up-to-date.

Motoren

Twee uiterst efficiënte opties.

1.2 TSI en 1.0 TSI BlueMotion.

Voor de Golf Edition kunt u kiezen uit twee motoren. De ene nog efficiënter dan de andere: de 1.2 TSI 63 kW/ 85 pk en de 1.0 TSI BlueMotion 85 kW/ 115 pk.

Veiligheid

7 Airbags. Inclusief knie- en zijairbag.

Volledige bescherming rondom.

Met alle airbags rondom zijn u en uw medepassagiers goed beschermd bij een eventueel ongeval. De Golf Edition is standaard uitgerust met 7 airbags, waaronder een knie-airbag voor de bestuurder en zij-airbags die de gehele zijkant afdekken.

XDS-sperdifferentieel.

Soepele bochten. Stevige grip.

Dankzij het XDS-sperdifferentieel begrijpt uw Golf Edition onmiddellijk welke kant u op wilt. Het systeem zorgt voor minder onderstuur en geeft uw stuurgedrag precisie. Zonder dat u veel aan het stuur hoeft te draaien neemt u bochten snel en soepel en houdt u meer grip op de weg.

ESP.

Voorkomt slippen tijdens uitwijkmanoeuvres.

Het Elektronisch Stabilisatie Programma (ESP) verhindert dat uw auto in kritieke situaties – zoals tijdens een dreigende slip – uitbreekt. Bij plotselinge uitwijkmanoeuvres corrigeert het de koers en voorkomt zo een aanrijding. ESP zit standaard op elke Golf Variant.

Multi-collision Brake.

Verlaagt de impact van een mogelijke tweede botsing.

Uw Golf Edition houdt automatisch rekening met het ongeluk nà het ongeluk. Het Volkswagen Multi Collision Brake systeem houdt automatisch uw remmen vast en de airbags paraat na een botsing. Hiermee wordt de impact van een mogelijke tweede (ketting)botsing sterk verminderd. En dat geeft toch een veilig gevoel.

Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.
Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.
Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.
Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.