Scroll direct naar

Golf Connected Series.

De Golf Connected Series staat aan de top van het luxe segment: comfortabel, veelzijdig en innovatief. Dit maakt hij meer dan waar met standaard navigatie, de Mijn Volkswagen app en achteruitrijcamera. En dat is lang niet alles. Ervaar de ongekende luxe van de Connected Series zelf tijdens een proefrit.

Luxe op het hoogste niveau.

Geniet met deze rijke uitvoering standaard van handige functies, zoals Bluetooth telefonie, spraakbediening, achteruitrijcamera en nog veel meer. Zo wordt elke rit stukken aangenamer. Dit is slechts een kleine greep uit de standaard Volkswagen innovaties op de Connected Series. Rijd nu een Golf Connected Series vanaf slechts € 26.815*.

* Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. Het maximale voordeel is opgebouwd uit een Connected Series pakketvoordeel gecombineerd met een Connected Series R pakketvoordeel. De vanafprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Voor meeruitvoeringen gelden de prijzen uit de daarbij behorende prijslijsten. Lees de algemene verkoopinformatie.