Standaard van alle gemakken voorzien.

De Volkswagen Golf Sportsvan Trendline staat aan de basis van een krachtige reeks uitrustingsniveau’s. Standaard is de Trendline extra rijk uitgerust. Zo biedt deze scherp geprijsde Golf Sportsvan tal van veiligheids- en comfort verhogende voorzieningen, zoals: zeven airbags, in hoogte verstelbare passagiersstoel een touchscreen radio, een flexibel en ruim interieur, klein leder pakket, mistlampen een elektrische handrem met Auto Hold functie en een bandenspanningsindicator. De Golf Sportsvan Trendline is leverbaar met een keuze uit TSI- of TDI-motoren. Zo voldoet de Sportsvan zelfs aan de hoge verwachtingen van leaserijders.

Ervaar de Golf Sportsvan

zelf tijdens een proefrit.

Exterieur

Scherpe belijning van de Golf Sportsvan.

Dynamiek en herkenning in één.

De Golf Sportsvan Trendline heeft niet alleen een scherpe prijs, maar ook scherpe lijnen die zijn opgenomen in de carrosserie. Deze zorgen voor een sportieve en krachtige uitstraling en zijn tegelijkertijd onmiskenbaar Volkswagen.

Portiergrepen en spiegels in carrosseriekleur.

Een kleurrijke eenheid in het design.

De Trendline uitvoering beschikt over in carrosseriekleur meegespoten bumpers, portiergrepen en spiegelbehuizingen. Het geeft letterlijk en figuurlijk extra kleur aan de totale uitstraling van uw Golf Sportsvan.

Buitenspiegels met geïntegreerde knipperlichten.

Vorm verenigd met veiligheid.

De standaard elektrisch te verstellen en te verwarmen buitenspiegels op de Golf Sportsvan Trendline zijn niet alleen prachtig vormgegeven, ze bieden ook extra veiligheid. Dankzij de positie van de knipperlichten opzij, geïntegreerd in de spiegelbehuizing, is het voor medeweggebruikers beter zichtbaar welke richting u opgaat. Wel zo veilig.

Aerodynamische dakspoiler.

Efficiency en sportiviteit hand in hand.

De aerodynamische dakspoiler geeft uw Golf Sportsvan een sportieve touch. Behalve optisch heeft deze spoiler ook op het gebied van efficiency een belangrijke functie. De perfecte stroomlijn staat garant voor een lagere luchtweerstand en dus een lager verbruik en minder CO2-uitstoot.

Mistlampen met chromen randen en bochtenverlichting.

Zien en gezien worden.

De standaard met chroom omrande mistlampen op de Easyline geven het front van de Golf Sportsvan niet alleen een stijlvolle aanblik, ze bieden ook extra veiligheid dankzij de ingebouwde bochtenverlichting. Deze extra verlichting schijnt bij in een bocht zodra u de hoek omgaat. Wel zo veilig tijdens een rit in het donker.

Interieur

Bekleding ‘Pepper’.

Stijlvolle uitstraling. Uitstekend zitcomfort.

Aan de stijlvolle, minimalistische bekleding in de Golf Sportsvan Trendline is veel aandacht besteed. De antracietgrijs gekleurde wangen bieden veel zijdelingse steun. Daarnaast staan de lichtgrijs getinte (zit)vlakken garant voor uitstekend zitcomfort.

Lederen driespaaks stuurwiel.

Alle grip zelf in de hand.

Het driespaaks stuurwiel is typisch Volkswagen en ligt dankzij de lederen  bekleding perfect in de hand. Zo houdt u grip op het betrouwbare weggedrag van uw Golf Sportsvan.

Functioneel

Volkswagen radiosysteem ‘Composition Colour’.

Optimale geluidsbeleving dankzij 8 hoogwaardige speakers.

Een kleurrijke uitbreiding op radio ‘Composition Colour’ met 12,7 cm TFT scherm en touchscreen functie; het radiosysteem ‘Composition Colour’ biedt als extra een kleurenscherm en in totaal 8 hoogwaardige speakers, zodat u uw favoriete muziek nóg intenser kunt beleven.

Tyre Leak Indicator.

Waarschuwt bij lage bandenspanning en lekrijden.

De Tyre Leak Indicator controleert met sensoren continu de spanning van uw banden. Is de spanning te laag, dan krijgt u een waarschuwingsignaal via uw boordcomputer. Zo weet u precies wanneer u uw banden van extra lucht moet voorzien. Bovendien bespaart u brandstof dankzij de banden met een lage rolweerstand.

Climatic airconditioning.

Aangename temperatuurbeheersing.

De gebruiksvriendelijke en halfautomatische airconditioning ‘Climatic’ is standaard aanwezig op uw Golf Sportsvan Trendline. Zo behoudt u onder alle weersomstandigheden eenvoudig de controle over de temperatuur in uw auto.

Elektronische handrem met Auto Hold functie.

Voortaan slaagt iedereen tijdens de hellingproef.

Met één simpele vingerbeweging zet uw auto op de elektronische handrem. Daarnaast is het mogelijk met een druk op de knop de Auto Hold functie in te schakelen. Deze zorgt ervoor dat uw auto nooit onbedoeld naar voren of achteren rolt als u stil bent komen te staan op een helling. De automatische rem schakelt zichzelf uit zodra u weer gas geeft. Op die manier kunt u uw weg snel en zonder problemen vervolgen.

Motoren

Van 1.0 TSI tot 1.6 TDI.

Krachtig en toch zuinig.

Bij de Golf Sportsvan Trendline heeft u de keuze uit verschillende motoren. Of u nu gaat voor de efficiënte 1.0 TSI-motor met 21% bijtelling of kiest voor de 1.6 TDI diesel. Alle motoren beschikken over de innovatieve BlueMotion Technology waarmee u zuiniger rijdt en de uitstoot van CO2 aanzienlijk wordt gereduceerd.


Meer weten over de motoren?

Veiligheid

7 Airbags. Inclusief knie- en gordijnairbag.

Optimale bescherming rondom.

De Golf Sportsvan zal een ongeval te allen tijde zoveel mogelijk proberen te voorkomen. Blijkt een ongeval echter onvermijdelijk, dan biedt de Golf Sportsvan dankzij de aanwezigheid van maar liefst 7 airbags maximale bescherming voor u en uw medepassagiers. Een knie-airbag voor de bestuurder en gordijnairbags voor afdekking van de gehele zijkant daarbij inbegrepen.

Multi-collision braking system.

Verkleint de kans op letsel door het automatisch tot stilstand komen na een ongeval.

Het multi-collision remsysteem omvat de nieuwste technologieën op het gebied van veiligheid. Het zorgt ervoor dat na een ongeval de remmen van de auto worden vastgehouden en de airbags op scherp worden gezet. Het systeem voorkomt hiermee dat de auto blijft rollen. De kans op een eventuele tweede aanrijding wordt hiermee voorkomen, evenals de kans op meer letsel.

ESP.

Uw elektronische beschermengel.

Het Elektronisch Stabilisatie Programma (ESP) verhindert dat uw auto in kritieke situaties plotseling uitbreekt. Zodra een uitwijkmanoeuvre onvermijdelijk is, corrigeert ESP de koers van uw auto door het wiel met de minste grip af te remmen. Hiermee voorkomt het systeem dat u in een slip raakt en wordt de kans op een aanrijding geminimaliseerd. ESP zit standaard op elke Golf Sportsvan.

Meeruitvoeringen

Geef uw Golf Sportsvan een persoonlijke touch met de exclusieve meeruitvoeringen van Volkswagen.

Over smaak valt te twisten. Daarom biedt Volkswagen u de gelegenheid uw Golf Sportsvan uit te breiden met meeruitvoeringen die naadloos aansluiten op uw persoonlijke wensen. Deze meeruitvoeringen worden af-fabriek ingebouwd, waarmee de uitstekende Volkswagen-kwaliteit gegarandeerd is.

Pre Crash.

Pro-actief veiligheidssysteem.

Zodra een eventueel naderende aanrijding wordt gesignaleerd, spant het Pre Crash systeem uw veiligheidsgordel preventief extra aan en wordt de remdruk maximaal opgebouwd. Ook sluit dit systeem uit voorzorg automatisch de ramen. Dankzij Pre Crash wordt de kans op letsel na een ongeval aanzienlijk verminderd.

Cruise Control.

Comfortabel en gecontroleerd uw snelheid handhaven.

Nooit meer onnodige verkeersboetes door onbedoelde overschrijding van de maximumsnelheid. Rust voor uw rechtervoet tijdens lange ritten en wanneer de omstandigheden het toelaten een constante snelheid aan te houden.

Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.
Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.
Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.
Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.