Standaard van alle gemakken voorzien.

De Volkswagen Golf Sportsvan Easyline vormt de krachtige basis van een complete reeks uitrustingsniveau’s en is nu standaard nóg rijker uitgerust. Zo biedt deze scherp geprijsde Golf Sportsvan tal van veiligheids- en comfort verhogende voorzieningen, zoals: zeven airbags, een touchscreen radio, in hoogte verstelbare passagiersstoel, klein leder pakket, een flexibel en ruim interieur, een elektrische handrem met Auto Hold functie en een bandenspanningsindicator. De Golf Sportsvan Easyline is leverbaar in combinatie met zuinige én krachtige motoren.

Ervaar de Golf Sportsvan

zelf tijdens een proefrit.

Exterieur

Scherpe belijning van de Golf Sportsvan.

Dynamiek en herkenning in één.

De prijs van de Golf Sportsvan Easyline mag dan zeer scherp zijn, dat geldt ook zeker voor de lijnen die zijn opgenomen in de carrosserie. Deze zorgen voor een sportieve en krachtige uitstraling, en zijn tegelijkertijd onmiskenbaar Volkswagen.

Portiergrepen en spiegels in carrosseriekleur.

Een kleurrijke eenheid in het design.

De Easyline uitvoering beschikt over in carrosseriekleur meegespoten bumpers, portiergrepen en spiegelbehuizingen. Het geeft letterlijk en figuurlijk extra kleur aan de totale uitstraling van uw Golf Sportsvan.

Buitenspiegels met geïntegreerde knipperlichten.

Vorm verenigd met veiligheid.

De standaard elektrisch te verstellen en te verwarmen buitenspiegels zijn niet alleen handig, ze bieden ook extra veiligheid. Dankzij de geïntegreerde knipperlichten, bent u voor medeweggebruikers beter zichtbaar als u richting aangeeft. Wel zo veilig.

Mistlampen met chromen randen en bochtenverlichting.

Zien en gezien worden.

De standaard met chroom omrande mistlampen op de Easyline geven het front van de Golf Sportsvan niet alleen een stijlvolle aanblik, ze bieden ook extra veiligheid dankzij de ingebouwde bochtenverlichting. Deze extra verlichting schijnt bij in een bocht zodra u de hoek omgaat. Wel zo veilig tijdens een rit in het donker.

Aerodynamische dakspoiler.

Efficiency en sportiviteit hand in hand.

De aerodynamische dakspoiler geeft uw Golf Sportsvan een sportieve touch. Behalve optisch gezien, heeft deze spoiler ook op het gebied van efficiency een belangrijke functie. De perfecte stroomlijn staat garant voor een lagere luchtweerstand, en dus een lager verbruik en minder CO2-uitstoot.

Functioneel

Volkswagen radiosysteem ‘Composition Colour’.

Optimale geluidsbeleving dankzij 8 hoogwaardige speakers.

De ‘Composition Colour’ radio met acht luistersprekers garandeert een rijk geluid. Het systeem is eenvoudig te bedienen dankzij het 5” kleuren touchscreen en biedt meerdere mogelijkheden om uw eigen muziek af te spelen.

Tyre Leak Indicator.

Waarschuwt bij lage bandenspanning en lekrijden.

De Tyre Leak Indicator controleert met sensoren continu de spanning van uw banden. Is de spanning te laag, dan krijgt u een waarschuwingssignaal via uw boordcomputer. Zo weet u precies wanneer u uw banden van extra lucht moet voorzien. Bovendien bespaart u brandstof dankzij de banden met een lage rolweerstand.

Climatic airconditioning.

Aangename temperatuurbeheersing.

De gebruiksvriendelijke en halfautomatische airconditioning ‘Climatic’ is standaard aanwezig op uw Golf Sportsvan Easyline. Zo behoudt u onder alle weersomstandigheden eenvoudig de controle over de temperatuur in uw auto.

Elektronische handrem met Auto Hold functie.

Voortaan slaagt iedereen tijdens de hellingproef.

Met één simpele vingerbeweging zet uw auto op de elektronische handrem. Daarnaast is het mogelijk met een druk op de knop de Auto Hold functie in te schakelen. Deze zorgt ervoor dat uw auto nooit onbedoeld naar voren of achteren rolt als u stil bent komen te staan op een helling. De automatische rem schakelt zichzelf uit zodra u weer gas geeft. Op die manier kunt u uw weg snel en zonder problemen vervolgen.

Motoren

1.2 TSI-motor met 63kW (85pk). 

De Golf Sportsvan Easyline is leverbaar met diverse motoren, zoals de 1.2 TSI benzinemotor met 63kW (85pk) en 5 versnellingen. De directe inspuiting met BlueMotion Technology zorgt voor een beperking van het brandstofverbruik.

Wilt u meer weten over de Easyline?

Veiligheid

7 Airbags. Inclusief knie- en gordijnairbag.

Optimale bescherming rondom.

De Golf Sportsvan zal een ongeval te allen tijde zoveel mogelijk proberen te voorkomen. Blijkt een ongeval echter onvermijdelijk, dan biedt de Golf Sportsvan dankzij de aanwezigheid van maar liefst 7 airbags maximale bescherming voor u en uw medepassagiers. Een knie-airbag voor de bestuurder en gordijnairbags voor afdekking van de gehele zijkant daarbij inbegrepen.

Multi-collision braking system.

Verkleint de kans op letsel door het automatisch tot stilstand komen na een ongeval.

Het multi-collision remsysteem omvat de nieuwste technologieën op het gebied van veiligheid. Het zorgt ervoor dat na een ongeval de remmen van de auto worden vastgehouden, en de airbags op scherp worden gezet. Het systeem voorkomt hiermee dat de auto blijft rollen. De kans op een eventuele tweede aanrijding wordt hiermee voorkomen, evenals de kans op meer letsel.

ESP.

Uw elektronische beschermengel.

Het Elektronisch Stabilisatie Programma (ESP) verhindert dat uw auto in kritieke situaties plotseling uitbreekt. Zodra een uitwijkmanoeuvre onvermijdelijk is, corrigeert ESP de koers van uw auto door het wiel met de minste grip af te remmen. Hiermee voorkomt het systeem dat u in een slip raakt en wordt de kans op een aanrijding geminimaliseerd. ESP zit standaard op elke Golf Sportsvan.

Meeruitvoeringen

Geef uw Golf Sportsvan een persoonlijke touch met de exclusieve meeruitvoeringen van Volkswagen.

Over smaak valt te twisten. Daarom biedt Volkswagen u de gelegenheid uw Golf Sportsvan uit te breiden met meeruitvoeringen die naadloos aansluiten op uw persoonlijke wensen. Deze meeruitvoeringen worden af-fabriek ingebouwd, waarmee de uitstekende Volkswagen-kwaliteit gegarandeerd is.

Pre Crash.

Pro-actief veiligheidssysteem.

Zodra een eventueel naderende aanrijding wordt gesignaleerd, spant het Pre Crash systeem uw veiligheidsgordel preventief extra aan en wordt de remdruk maximaal opgebouwd. Ook sluit dit systeem uit voorzorg automatisch de ramen. Dankzij Pre Crash wordt de kans op letsel na een ongeval aanzienlijk verminderd.

Cruise Control.

Comfortabel en gecontroleerd uw snelheid handhaven.

Nooit meer onnodige verkeersboetes door onbedoelde overschrijding van de maximumsnelheid. Rust voor uw rechtervoet tijdens lange ritten en wanneer de omstandigheden het toelaten een constante snelheid aan te houden.

Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.
Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.
Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.
Onder Afleveringskosten valt: Advieskosten rijklaar maken (transport, deconserveren, 0-beurt, reinigen, 2 lifehammers en kentekenplaten), Recyclingsbijdrage en Leges kenteken.