Polo home

Dit is 'm.
De nieuwe Polo!


Ruim en onvergetelijk.

Klaar voor avontuur.

Ruimer. Luxer. Innovatiever.

Ga op avontuur met de nieuwe Polo. Op vakantie naar Zuid-Europa, uit eten in de binnenstad of gewoon naar je werk. Elke rit is een ware beleving. Want deze zesde generatie Polo is ruimer, sportiever en standaard luxer uitgerust dan ooit. Rijk aan innovaties die elke rit aangenamer en veiliger maken. En met de verrassend lage instapprijs van €15.550 zelfs scherper geprijsd dan zijn voorganger. Wil je in oktober als een van de eerste Nederlanders in de nieuwe Polo rijden? Maak dan nu vast een proefritafspraak of bestel de nieuwe Polo direct.

design

Markante atleet.

De nieuwe Polo oogt als een atleet op de weg. Welgevormd gaat deze kleurrijke vijfdeurs hatchback elk avontuur zelfverzekerd tegemoet. Zijn lange wielbasis, brede achterkant en slanke flanken worden benadrukt door de opvallende tornadolijn. Het speelse interieur geeft een eigentijdse twist aan de Polo. Een lust voor het oog.

Hou mij op de hoogte

Slimme binnenkant.

Innovaties als Front Assist en voetgangersherkenning vergroten de veiligheid van je Polo en verkleinen de kans op een aanrijding. Het handige Active Info Display en een opbergvak dat je smartphone draadloos oplaadt maken de Polo extra behulpzaam. Park Assist en de Dodehoeksensor zijn optioneel verkrijgbaar.

innovatie

Geheel naar jouw smaak.

Stap in de wereld van de nieuwe Polo met de uitvoering die het best bij jou past. Kies uit 6 motoren, 14 carrosseriekleuren, 14 tot 18 inch lichtmetalen velgen en een heleboel andere opties om de Polo zoveel mogelijk naar jouw smaak en rijstijl samen te stellen. Vanbuiten én vanbinnen.

Kies jouw uitvoering

Compleet geïnformeerd.

De nieuwe Polo is vanaf de Comfortline uit te rusten met het handige Active Info Display. Daarop lees je de belangrijkste ritinformatie: de volgende afslag die je moet nemen, als het tijd is voor een pauzestop bij de benzinepomp, maar natuurlijk ook hoe hard je rijdt en je toerental. De nieuwe infotainmentsystemen met touchscreen zijn beschikbaar met een beeldscherm van 6,5 tot 8 inch.

Terug naar overzicht

Eigentijds traditioneel

De markante ziel van de Volkswagen Polo bewijst al sinds 1975 dat je ook in een compacte auto stijlvol en comfortabel de weg op kunt.

Het paradepaardje van de Polo.

Met een vermogen van 200 pk laat de 2.0-liter TSI-benzinemotor de Polo GTI maximaal presteren. Het sportstuur met rode siernaden, de herkenbare versnellingspook, honingraat grill, rode streep in de onderste lamel, rode remklauwen, dubbele uitlaat, spoilers en GTI-belettering maken de GTI uiterst sportief en gestroomlijnd.

Hou me op de hoogte.

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Polo?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven

Proefrit.

De nieuwe Polo is vanaf medio oktober beschikbaar bij de dealer.
Neem nu contact op met de dealer om jouw proefrit al af te spreken.

Reserveer een proefrit

Showroom.

De nieuwe Polo is vanaf medio oktober bij de dealer te bewonderen.
Neem contact op met jouw dealer als je wilt weten welke uitvoeringen hij in de showroom verwacht aan te bieden.

Vind een showroom