De Mijn volkswagen app.

Altijd uw auto terugvinden, nooit meer te lang voor uw parkeerplek betalen, uw zakelijke kilometers overzichtelijk bijhouden en een melding krijgen als uw auto toe is aan onderhoud. Dit en nog veel meer vindt u in de Mijn Volkswagen app. Nu standaard op alle Business-, Business R- en GTE-modellen.

Active Info Display.

Het Active Info Display geeft u informatie dat veel verder gaat dan alleen uw snelheid en uw brandstofniveau. U ziet op uw dashboard de routebeschrijving naar uw bestemming, welke muziek u luistert en wie u belt.

Infotainmentsysteem Discover Pro. 

Het infotainmentsysteem Discover Pro bedient u eenvoudig via het 20,3 centimeter grote touchscreen of met behulp van uw stem. Zowel de navigatie- als alle entertainmuntfuncties zijn geïntegreerd in het systeem, zodat alles netjes op één plek te vinden is.

Gesture Control. 

In de nieuwe Golf bereikt u heel veel met een klein gebaar. Het optionele ‘Discover Pro’ navigatie- en multimediascherm bedient u namelijk met een simpele beweging van uw hand. Blader bijvoorbeeld door de menu’s of wissel gemakkelijk van radiostation.

1/1

Adaptive Cruise Control met Front Assist.

Met Adaptive Cruise Control remt uw Golf automatisch af als u te dicht op uw voorganger komt. U hoeft dus niet meer zelf af te remmen als uw voorganger langzamer rijdt. Front Assist helpt u daarnaast om een noodstop te maken als een aanrijding dreigt te gebeuren.

Traffic Jam Assist.

Er zijn maar weinig mensen die filerijden comfortabel vinden. De nieuwe Golf brengt hier verandering in. Met Traffic Jam Assist remt en accelereert hij automatisch. Vanaf nu kunt u dus lekker ontspannen filerijden.

City Emergency Braking.

Als u in een stad rijdt, dan moet u extra goed opletten. Het is druk en er zijn veel obstakels. City Emergency Braking helpt u hier een handje bij. De Golf grijpt automatisch in tot een snelheid van maximaal 30 kilometer per uur, om kleine aanrijdingen met obstakels te voorkomen.

1.4 TSI PHEV 204pk

De krachtige 1.4 TSI PHEV motor met 204pk levert een geweldige rijervaring in elke situatie. Als u de GTE-modus activeert, worden beide aandrijvingen van de GTE gecombineerd. Dit zorgt voor een hoog koppel, een typisch motorgeluid en een grote glimlach.

Brochure aanvragen.

Meer informatie ontvangen? Vraag een gratis brochure aan.

Vraag een brochure aan.

Proefrit maken.

Ervaar zelf de nieuwe Golf en maak een proefrit bij de dealer.

Reserveer een proefrit.

Vind uw dealer.

Vind uw eigen voorkeursdealer hier.

Vind uw dealer.