html pagina

De e-Golf brengt u verder.

Elektrisch rijden, in de stad maar zeker ook daarbuiten. De nieuwe e-Golf heeft namelijk een verhoogd actieradius waardoor u op één acculading tot wel 300 kilometer kunt rijden*. En daarnaast bent u ook nog eens goed voor het milieu.

Genoeg redenen om de e-Golf te kopen.

Een flinke actieradius.

Volkswagen heeft de accu’s van de e-Golf zo weten te optimaliseren dat u nog meer kilometers kunt rijden op één acculading. Hierdoor komt u tot wel 300 kilometer ver*, zonder dat u tussentijds moet opladen.

VW e-Golf

Bespaar tot 50% op brandstof1

Elektrisch rijden is financieel gezien zeer interessant. De totale kosten van de e-Golf zijn namelijk lager dan die van een vergelijkbare benzine- of dieselauto. Alleen al op brandstof kan, dankzij het HollandseWind® laadabonnement, tot wel 50% worden bespaard. Het laadabonnement kost € 70 exclusief btw per maand (o.b.v. 20.000 km per jaar) en is exclusief voor Volkswagen.

Transparante en flexibele voorwaarden.

Als het gaat om volledig elektrisch rijden, wilt u natuurlijk weten waar u aan toe bent. Daarom maakt Volkswagen elektrisch rijden zo transparant en flexibel mogelijk voor u. Met het HollandseWind® laadabonnement laadt u overal in Nederland voor een vast bedrag per maand. Thuis, op kantoor en openbaar. Inclusief snelladen. Als u het laadabonnement combineert met een private leasecontract rijdt u de e-Golf voor één vast maandbedrag, inclusief alle laadkosten. Ook is het laadabonnement en het leasecontract flexibel. Het laadabonnement is maandelijks opzegbaar. Voortijdig het private leasecontract stopzetten is ook mogelijk. Kosteloos. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.

Geen CO2-uitstoot.

De e-Golf draagt bij aan een beter milieu. Dankzij de volledig elektrische aandrijving produceert de e-Golf geen CO2-uitstoot tijdens het rijden. Als u voor het HollandseWind® laadabonnement van Eneco kiest, laadt u overal in Nederland 100% groene stroom die uitsluitend is opgewekt door windmolens in Nederlandse windparken. Deze HollandseWind® stroom maakt elektrisch rijden echt CO2-neutraal.

Meer over Eneco HollandseWind®

Is de e-Golf interessant voor u?

Wilt u weten of de e-Golf voor u financieel interessant is? Bereken dan eenvoudig het Private Lease-bedrag op basis van uw voorkeuren.

Aantal kilometers per jaar:

Looptijd in maanden:


514,- per maand
Configureren

Gratis rijtraining.

Om alles uit uw e-Golf te halen, kunt u deelnemen aan een gratis rijtraining. Tijdens deze training komt u niet alleen alles over de e-Golf te weten, maar leert u ook om zo efficiënt mogelijk te rijden.

Meer over de gratis rijtraning

Supersnel laden.

Als de accu van de e-Golf leeg is, dan kunt u binnen de kortste keren weer de weg op. Aan een laadpunt, thuis, op kantoor of openbaar, is de e-Golf na 5,5 uur weer volledig opgeladen. Bent u onderweg? Dan kunt u via snelladen de e-Golf in 45 minuten tot 80% opladen.

Eenvoudig een laadpunt geregeld via uw dealer.

Om snel, makkelijk en veilig uw elektrische auto thuis of op kantoor te laden, kunt u via uw dealer een laadpunt door Eneco laten installeren. Bij het afnemen van het HollandseWind laadabonnement heeft u tevens recht op een korting van € 350,- (exclusief btw) op een laadpunt. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.

Altijd een rijke uitrusting

De e-Golf is standaard uitgerust met heel veel luxe. Adaptive Cruise Control, maar ook het uitgebreide ‘Discover Pro’ infotainmentsysteem met gebarenherkenning behoren gewoon tot de standaard. Het exterieur is minstens zo indrukwekkend dankzij de LED verlichting aan de voor- en achterkant. De parkeersensoren beschermen de e-Golf optimaal en maken de uitrusting compleet.

Bekijk de complete uitrusting
VW e-Golf

Huurauto voor vakantie

Soms zijn er situaties waarin een andere aandrijving net wat beter uitkomt. U gaat bijvoorbeeld met het hele gezin op vakantie naar Zuid-Europa en u gaat met veel bagage veel kilometers maken. In dat geval kunt u voor die periode voor een zeer aantrekkelijk tarief een auto naar keuze huren, gewoon bij u in de buurt. Neem voor meer informatie contact op met uw Volkswagen dealer.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over het rijden van een e-Golf? Dan helpen we u graag verder. De veelvoorkomende vragen zijn vast voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u gewoon meer informatie? Dan staat de Volkswagen dealer natuurlijk voor u klaar.

 • Wat is de maximale afstand (actieradius) die de e-Golf met een volledig geladen accu kan rijden?

  De e-Golf kan maximaal 300 km op een volledig geladen accu rijden. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Houd in de praktijk rekening met een actieradius van ca. 200 km.
 • Hoe kan ik onderweg laden?

  Volkswagen biedt in samenwerking met Eneco het HollandseWind® laadabonnement. Hiermee kunt u voor een vast bedrag per maand overal in Nederland laden. U ontvangt een laadsleutelhanger of -pas waarmee u bij openbare (snel)laadpunten het laden kunt starten. Om bij Fastned snellaadstations te kunnen laden, moet u de Fastned app op uw smartphone installeren en uw laadsleutelhanger of -pas als betaalmethode invoeren.
 • Welke laadmogelijkheden biedt Volkswagen?

  Speciaal voor e-Golf biedt Volkswagen een Smart thuislaadpakket, bestaande uit een thuislaadpunt en installatiepakket Small, en een Smart zakelijk laadpunt. Met deze Smart laadpunten laadt u thuis of op kantoor met een laadpas. De energiekosten voor het laden worden geregistreerd en desgewenst aan u terugbetaald en vervolgens gefactureerd aan uw werkgever of leasemaatschappij.
 • Is een elektrische auto net zo veilig als een conventionele auto?

  Ja. De e-Golf is net zo veilig als de gewone Golf. De e-Golf kreeg de maximale vijfsterrenscore in de Euro NCAP test, dezelfde score als de gewone Golf. De e-Golf is voorzien van state-of-the-art veiligheidssystemen. Zo wordt het hoogspanningssysteem gedeactiveerd bij een crash en is de accu afgedekt door een bijzonder stabiele behuizing.
 • Biedt Volkswagen groene stroom aan bij haar elektrische auto's?

  Ja. Volkswagen is een samenwerking aangegaan met Eneco en biedt bij de e-Golf het HollandseWind® laadabonnement aan. Dankzij dit laadabonnement kunnen wij u de zekerheid bieden dat elke kWh die bij het opladen van de e-Golf wordt gebruikt uit 100% HollandseWind® bestaat. De stroom die u gebruikt, is gegarandeerd afkomstig van Nederlandse windturbines: 100% groen en CO2-neutraal.
Naar alle FAQ's

Brochure aanvragen.

Meer informatie ontvangen?
Vraag dan een gratis brochure aan.

Vraag een brochure aan.

Proefrit maken.

Ervaar de e-Golf zelf en plan een proefrit bij de dealer.

Reserveer een proefrit

Stel uw e-Golf samen.

Stel zelf de e-Golf samen naar uw eigen wensen.

Stel samen.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door factoren zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

1 Hierbij is uitgegaan van een benzineverbruik van 6,2 l per 100 km, een brandstofprijs van € 1,36 excl. btw en een jaarkilometrage van 20.000 km. De gemiddelde benzinekosten per maand bedragen dan € 140 excl. btw. Het laadabonnement o.b.v. 20.000 km per jaar kost € 70 excl. btw per maand.