html pagina

De e-Golf brengt u verder.

Elektrisch rijden, in de stad maar zeker ook daarbuiten. De nieuwe e-Golf heeft namelijk een verhoogd actieradius waardoor u op één acculading tot wel 300 kilometer kunt rijden*. En dat met slechts 4% bijtelling. De ideale auto voor de lease-rijder!

Genoeg redenen om de e-Golf te leasen:

VW e-Golf

Vanaf € 52 per maand.

Omdat de e-Golf compleet elektrisch is, profiteert u in 2017 nog van de gunstige bijtellingsregelgeving. De bijtelling is dit jaar slechts 4%, waardoor u deze auto al vanaf € 52 netto per maand rijdt. Dat maakt autorijden heel voordelig en daarnaast draagt u ook nog een steentje bij aan een beter milieu.

Een flinke actieradius.

Volkswagen heeft de accu’s van de e-Golf zo weten te optimaliseren dat u nog meer kilometers kunt rijden op één acculading. Hierdoor komt u tot wel 300 kilometer* ver, zonder dat u tussentijds moet opladen.

Supersnel laden.

Als de accu van de e-Golf leeg is, dan kunt u binnen de kortste keren weer de weg op. Aan een laadpunt, thuis, op kantoor of openbaar, is de e-Golf na 5,5 uur weer volledig opgeladen. Bent u onderweg? Dan kunt u via snelladen de e-Golf in 45 minuten tot 80% opladen.

Altijd een rijke uitrusting.

De e-Golf is standaard uitgerust met heel veel luxe. Adaptive Cruise Control, maar ook het uitgebreide ‘Discover Pro’ infotainmentsysteem met gebarenherkenning behoren gewoon tot de standaard. Het exterieur is minstens zo indrukwekkend dankzij de LED verlichting aan de voor- en achterkant. De parkeersensoren beschermen de e-Golf optimaal en maken de uitrusting compleet.

Bekijk de complete uitrusting.
VW e-Golf

Huurauto voor vakantie

Soms zijn er situaties waarin een andere aandrijving net wat beter uitkomt. U gaat bijvoorbeeld met het hele gezin op vakantie naar Zuid-Europa en u gaat met veel bagage veel kilometers maken. In dat geval kunt u voor die periode voor een zeer aantrekkelijk tarief een auto naar keuze huren, gewoon bij u in de buurt. Neem voor meer informatie contact op met uw Volkswagen dealer.

Rij extra voordelig én CO2-neutraal met Eneco.

Volkswagen en Eneco hebben een extra scherp aanbod voor e-Golf rijders. Overal in Nederland laadt u tegen een scherp en vast bedrag per maand: thuis, op kantoor en onderweg, inclusief snellaadstations. De windmolens van Eneco HollandseWind® produceren 100% groene stroom, zodat u compleet CO2-neutraal de weg op gaat.

Meer over Eneco HollandseWind®

Is de e-Golf interessant voor u?

Wilt u weten of de e-Golf voor u financieel interessant is? Bereken dan eenvoudig het leasebedrag en de bijtelling op basis van uw voorkeuren.

Aantal kilometers per jaar:

Looptijd in maanden:


vanaf
€ 52,-
Bijtelling per maand
514,- Lease per maand

De vermelde bedragen zijn op basis van de tarieven van Volkswagen Pon Financial Services. Bedragen bij andere leasemaatschappijen kunnen verschillen.

Configureren

Gratis rijtraining.

Om alles uit uw e-Golf te halen, kunt u deelnemen aan een gratis rijtraining. Tijdens deze training komt u niet alleen alles over de e-Golf te weten, maar leert u ook om zo efficiënt mogelijk te rijden.

Meer over de gratis rijtraning

5 argumenten om uw werkgever te overtuigen:

1. Bespaar op de kosten.

Ook voor de werkgever is de e-Golf erg voordelig. De totale kosten van de e-Golf zijn namelijk lager dan die van een vergelijkbare benzine of dieselauto. De belangrijkste oorzaak hiervan is dat de laadkosten laag zijn in vergelijking met de kosten voor diesel of benzine. Dankzij het HollandseWind® laadabonnement kan tot wel 50% worden bespaard op de brandstof1. Daarnaast kunnen bedrijven en leasemaatschappijen ook nog gebruik maken van de Milieu Investeringsaftrek (MIA).

2. Heldere voorwaarden.

Er bestaat nog wel eens onduidelijkheid over de oplaadkosten van een elektrische auto. Volkswagen brengt daar bij de nieuwe e-Golf verandering in. Het laadabonnement dat speciaal voor Volkswagen is ontwikkeld is namelijk één vast bedrag per maand. Daarvoor kunt u overal laden: thuis, op het werk, openbaar én bij snelladers. Zo zijn alle kosten duidelijk en transparant.

3. Heel veel gemak.

Met een actieradius tot 300 kilometer* komt u een heel eind voor u de accu moet opladen. Als het dan zover is, dan doet u dat het liefst zo makkelijk mogelijk. Een laadpunt voor thuis of op kantoor is zo geregeld via de Volkswagen dealer. Daarnaast kunt u met het HollandseWind® laadabonnement overal in Nederland laden.

4. Nooit met een lege accu.

Bij een e-Golf hoeft u niet bang te zijn dat u door een lege accu uw afspraak niet haalt. Via het wisselstroom (AC) thuis of op kantoor is de e-Golf binnen 5,5 uur al 100% opgeladen. Als u onderweg bij een snellaadstation de auto laadt, dan is de accu na 45 minuten alweer voor 80% gevuld. Ter vergelijking: bij enkele andere automerken duurt thuisladen (AC) meer dan 8 uur of zelfs meer dan 16 uur!

5. Draag bij aan een beter milieu.

De e-Golf helpt u om de gemiddelde CO2-uitstoot van de onderneming te verlagen. Met het speciale laadabonnement laadt u overal in Nederland Eneco HollandseWind®. HollandseWind® is windstroom die uitsluitend opgewekt wordt door windmolens in Nederlandse windparken. Deze 100% groene stroom maakt elektrisch rijden echt CO2-neutraal.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over het rijden van een e-Golf? Dan helpen we u graag verder. De veelvoorkomende vragen zijn vast voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u gewoon meer informatie? Dan staat de Volkswagen dealer natuurlijk voor u klaar.

 • Wat is de maximale afstand (actieradius) die de e-Golf met een volledig geladen accu kan rijden?

  De e-Golf kan maximaal 300 km op een volledig geladen accu rijden. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Houd in de praktijk rekening met een actieradius van ca. 200 km.
 • Hoe kan ik onderweg laden?

  Volkswagen biedt in samenwerking met Eneco het HollandseWind® laadabonnement. Hiermee kunt u voor een vast bedrag per maand overal in Nederland laden. U ontvangt een laadsleutelhanger of -pas waarmee u bij openbare (snel)laadpunten het laden kunt starten. Om bij Fastned snellaadstations te kunnen laden, moet u de Fastned app op uw smartphone installeren en uw laadsleutelhanger of -pas als betaalmethode invoeren.
 • Welke laadmogelijkheden biedt Volkswagen?

  Speciaal voor e-Golf biedt Volkswagen een Smart thuislaadpakket, bestaande uit een thuislaadpunt en installatiepakket Small, en een Smart zakelijk laadpunt. Met deze Smart laadpunten laadt u thuis of op kantoor met een laadpas. De energiekosten voor het laden worden geregistreerd en desgewenst aan u terugbetaald en vervolgens gefactureerd aan uw werkgever of leasemaatschappij.
 • Is een elektrische auto net zo veilig als een conventionele auto?

  Ja. De e-Golf is net zo veilig als de gewone Golf. De e-Golf kreeg de maximale vijfsterrenscore in de Euro NCAP test, dezelfde score als de gewone Golf. De e-Golf is voorzien van state-of-the-art veiligheidssystemen. Zo wordt het hoogspanningssysteem gedeactiveerd bij een crash en is de accu afgedekt door een bijzonder stabiele behuizing.
 • Biedt Volkswagen groene stroom aan bij haar elektrische auto's?

  Ja. Volkswagen is een samenwerking aangegaan met Eneco en biedt bij de e-Golf het HollandseWind® laadabonnement aan. Dankzij dit laadabonnement kunnen wij u de zekerheid bieden dat elke kWh die bij het opladen van de e-Golf wordt gebruikt uit 100% HollandseWind® bestaat. De stroom die u gebruikt, is gegarandeerd afkomstig van Nederlandse windturbines: 100% groen en CO2-neutraal.
Naar alle FAQ's

Brochure aanvragen.

Meer informatie ontvangen?
Vraag dan een gratis brochure aan.

Vraag een brochure aan.

Proefrit maken.

Ervaar de e-Golf zelf en plan een proefrit bij de dealer.

Reserveer een proefrit.

Stel uw e-Golf samen.

Stel zelf de e-Golf samen naar uw eigen wensen.

Stel samen.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door factoren zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

1 Hierbij is uitgegaan van een benzineverbruik van 6,2 l per 100 km, een brandstofprijs van € 1,36 excl. btw en een jaarkilometrage van 20.000 km. De gemiddelde benzinekosten per maand bedragen dan € 140 excl. btw. Het laadabonnement o.b.v. 20.000 km per jaar kost € 70 excl. btw per maand.