Arteon home

Nu bij de dealer.

De nieuwe Arteon

De kunst van elegantie.

Vanaf
€ 45.670*
Bijtelling
22%
Topsnelheid
250 km/u

Laat u verrassen.

Een aerodynamisch lijnenspel, sportieve grille en opvallende achterkant; de nieuwe Arteon weet met zijn bijzondere design iedereen te verrassen. Het uitrustingsniveau is net zo verrassend, want standaard beschikt de Arteon al over veel features.

Premium design.

De langgerekte contouren en lange wielbasis geven de Arteon een opvallend sportief, maar ook luxe uitstraling. Elk aanzicht is verrassend mooi.

Ontdek meer.

Alle informatie direct in zicht.

Het Active Info Display zorgt er altijd voor dat de voor u relevante informatie wordt getoond. Direct op het compleet digitale instrumentenpaneel, zodat het altijd in zicht is.

Ontdek meer.

Koploper in assistentiesystemen.

De Arteon loopt voorop op het gebied van veiligheid en assistentiesystemen. Zo zorgt de dynamische grootlichtassistent voor maximale verlichting van de weg, zonder de medeweggebruikers te verblinden.

Ontdek meer.

Een statement in design.

De ervaring die het exterieur biedt, wordt doorgetrokken naar het interieur. Door de lange wielbasis en de afmetingen van de Arteon ervaart u ook in de auto een oase van ruimte, waar u ook plaatsneemt. Welke plek u ook kiest. Daarnaast is de bagageruimte met 563 liter opvallend ruim.

VW Arteon
VW Arteon
VW Arteon
VW Arteon
VW Arteon
VW Arteon
VW Arteon
VW Arteon
VW Arteon
VW Arteon

A car that Wows!

Leun achterover en geniet van het hoogwaardig afgewerkte interieur. Daarnaast zijn de innovaties en technologieën van de nieuwe Arteon net zo indrukwekkend als de auto zelf.

Terug naar overzicht
VW Arteon

Opvallend lichtdesign.

De moderne led-achterlichten weerspiegelen uitzonderlijke dynamiek en sterke expressie. De optionele dynamische knipperlichten maken de Arteon nog eleganter én veiliger.

Panoramadak met sfeerverlichting.

Het optionele panoramaschuif-kanteldak verschaft een fantastisch uitzicht. Weer of geen weer, in combinatie met de aangename sfeerverlichting is het altijd genieten geblazen.

VW Arteon

Verrassend veel bagageruimte.

De bagageruimte is met 563 liter ruim genoeg om uw spullen en die van uw passagiers te vervoeren. Daarnaast opent u de achterklep met een simpele beweging van uw voet onder de bumper.
Ideaal voor als u uw handen vol heeft.

Adaptive Cruise Control.

Een van de meest handige assistentiesystemen is de Adaptive Cruise Control met automatische afstandsregelaar. Geef zelf de maximaal gewenste snelheid aan en het systeem zorgt ervoor dat u deze snelheid niet overschrijdt. Daarnaast houdt u altijd een minimale afstand tussen u en uw voorligger. De Arteon is standaard uitgerust met Adaptive Cruise Control. De Adaptive Cruise Control houdt in combinatie met optionele navigatie en optionele verkeerstekenherkenning ook rekening met de geldende snelheidlimieten. Bovendien berekent het systeem dan ook de ideale snelheid om bochten te nemen, waardoor u comfortabel rijdt en het brandstofverbruik vermindert.

Park Assist.

Maakt u zich geen zorgen over het parkeren van de Arteon. Want dankzij het optionele Park Assist manoeuvreert u de auto kinderlijk eenvoudig in (bijna) elke parkeerplaats. Het enige wat u hoeft te doen is gas geven en remmen. Het systeem doet de rest.

Dynamic Light Assist.

Het optionele Dynamic Light Assist optimaliseert de verlichting van de rijbaan door het automatisch regelen van het grootlicht en zorgt voor een betere zichtbaarheid op de weg.

Area View.

Of u nu parkeert, afslaat of een oprit afrijdt, met het optionele Area View heeft u altijd zicht op alles wat er zich afspeelt rondom uw auto. De vier camera's sturen de beelden van blinde hoeken naar het infotainmentsyteem. Erg handig wanneer u weinig ruimte heeft om te manoeuvreren.

Lane Assist.

Lane Assist wordt standaard geleverd op elke Arteon. Deze functie helpt ongelukken te voorkomen door u te waarschuwen indien u ongemerkt van uw rijbaan afwijkt.

Dynamische bochtverlichting.

Geavanceerde dynamische bochtverlichting verbetert de verlichting van de bocht tot wel 90%, waarmee u bent verzekerd van een verbeterde veiligheid en een kleinere kans op ongelukken in de bocht.

Uitvoeringen

Arteon.

Arteon

Vanaf € 45.670

Inclusief onder andere:
 • Led-achterlichten en led-koplampverlichting
 • 17 inch lichtmetalen velgen 'Cardiff'
 • Parkeersensoren voor en achter (Park Distance Control)
 • Rijstrookbehoudassistent (Lane Assist)

Arteon Elegance.

Arteon Elegance

 

Extra ten opzichte van de Arteon:
 • Velgen 'Muscat', 18 inch lichtmetaal
 • Boordcomputer Premium met kleurendisplay
 • Bekleding in leder Alcantara/Vienna
 • Rijprofielinstelling

Arteon Elegance Business.

Arteon Elegance Business

 

Extra ten opzichte van de Arteon:
 • Navigatie-, radio-, en multimediasysteem Discover Media
 • Digitaal instrumentenpaneel (Active Info Display)
 • Verkeerstekenherkenning
 • Velgen 'Shikai', 18 inch lichtmetaal
 • Mijn Volkswagen app en App-Connect

Arteon Business R.

Arteon Business R

Vanaf € 57.750

Extra ten opzichte van de Arteon:
 • R-Line exterieur en interieur
 • Koplampverlichting led Plus inclusief dagrijverlichting
 • Velgen 'Sebring', 18 inch lichtmetaal
 • Zijruiten achter en achterruit getint, 65% lichtabsorberend
 • Mijn Volkswagen app en App-Connect

Brochure.

Thuis nog even rustig alles nalezen?
Download dan gratis de brochure.

Brochure Downloaden

Proefrit.

Ervaar zelf de nieuwe Arteon.
Reserveer nu een proefrit bij je dealer.

Reserveer een proefrit

Showroom.

Natuurlijk mag je alle opties van de Arteon zelf uitproberen. Graag zelfs. Je bent welkom bij de dichtstbijzijnde showroom.

Vind een showroom