Zakelijk rijden.

Zakelijk Volkswagen rijden? Volkswagen doet u een passend voorstel voor zowel leasen als financieren. Zo verlaat u de showroom met een oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen en eisen. Dat is de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Bij Volkswagen bent u aan het goede adres voor Full Operational Lease en Financial Lease mogelijkheden. Ook als werkgever kunt u zich aanmelden voor het Collectief Volkswagen Abonnement, de alternatieve private lease oplossing voor uw personeel.

Volkswagen Full Operational Lease biedt zakelijke rijders een complete en persoonlijke oplossing. Reparatie, onderhoud, verzekering, afschrijving en belasting. Wij nemen u alle mobiliteitszorgen uit handen. Voor een vast bedrag per maand profiteert u altijd van de beste zorg en persoonlijke service van uw Volkswagen dealer. Weten hoe het werkt? Bekijk bijgaand filmpje.

• Alles onder één dak geregeld bij uw eigen Volkswagen dealer.
• De beste zorg voor uw Volkswagen.
• Persoonlijke service van de Volkswagen dealer.
• Standaard unieke verzekeringsvoorwaarden.

Met Volkswagen Financial Lease profiteert u van een aantrekkelijke financiering. Een van de voordelen van Volkswagen Financial Lease is de toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen. Door rekening te houden met deze inruilwaarde verminderen uw maandlasten fors. De geschatte inruilwaarde van uw Volkswagen kunt u geheel of voor een deel aflossingsvrij opnemen in uw financiering. Zo betaalt u tijdens de looptijd van het contract over dit bedrag geen aflossing, maar alleen rente. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar. Weten hoe het werkt? Bekijk bijgaand filmpje.

• Transparante, vaste maandlasten.
• Lage maandbedragen door hoge restwaarde.
• Financiering speciaal ontwikkeld voor auto’s.
• Gemakkelijk en snel geregeld bij de Volkswagen dealer.
Collectief Volkswagen Abonnement.

Heeft u een mobiliteitsbudget?
En doet uw bedrijf mee met het collectief Auto Abonnement?
Maak dan gebruik van het Volkswagen Abonnement. Dan krijgt u misschien korting op private lease!
Vraag uw HR-afdeling naar de mogelijkheden.