Plan uw werkplaatsafspraak online in

Maak direct een werkplaatsafspraak. Vul eerst uw kenteken in zodat we weten om welke auto het gaat.

Lupo tot en met 2005 (6E1/6X1)

Uw Volkswagen Lupo heeft elk jaar een onderhoudsbeurt nodig of bij elke 15.000 kilometer. Middels de service-indicator in de boordcomputer geeft de Lupo zelf aan wanneer er onderhoud uitgevoerd moet worden. De Lupo valt binnen Economy Service wat betekent dat u een vaste lage prijs betaalt voor onderhoud en reparaties die volgens fabrieksvoorschrift worden uitgevoerd. Een ander voordeel is dat u gratis pechhulp ontvangt en gratis APK kunt laten uitvoeren bij onderhoud. Als uw Lupo toe is aan een nieuwe distributieriem, remschijven, autobanden, ruitreparatie of als u schade heeft gereden kunt u ook een afspraak maken bij uw Volkswagen dealer.

Grote
Onderhoudsservice 
€ 175
Kleine
Onderhoudsservice
€ 130
ACTIE: APK all-in
(gratis bij onderhoud)
 € 25***


Extra inspectie € 30
Bougies vervangen € 95
Interieurfilter vervangen € 40
Luchtfilter vervangen € 40
Brandstoffilter vervangen € 70
Remvloeistof vervangen € 60
Ruitenwisserbladen vóór
€ 50
Ruitenwisserbladen achter € 35
Remblokken vóór € 125
Remblokken achter € 110
Remschijven- en blokken
vóór
€ 260
Remschijven- en blokken
achter
€ 250
Accu € 120
Distributieriem Diesel
(incl. span- en omlooprol)
€ 430

Distributie Benzine
(incl. span- en omlooprol)
€ 220

*Onderhoudsprijzen zijn all-in pakketadviesprijzen en inclusief btw. Op basis van fabrieksvoorschrift worden er afhankelijk van kilometers en of jaren extra controles uitgevoerd en onderdelen vervangen, dit kan per model verschillen. Wanneer deze extra onderhoudspakketten uitgevoerd moeten worden kan per model en type verschillen. Voor de intervallen verwijzen wij naar het serviceboekje of naar uw dealer. 

 **Reparatieprijzen zijn all in pakketadviesprijzen en inclusief montage, maar exclusief kleinmateriaal en mileuheffing. Genoemde prijzen zijn vanaf prijzen en kunnen per uitvoering verschillen.

 ***Dit is een all-in tarief inclusief afmeldkosten, viergas-test, EOBD of roetmeting. APK i.c.m. onderhoud is gratis, u betaalt dan alleen slecht de wettelijke afmeldkosten van € 3,85.