Plan uw werkplaatsafspraak online in

Maak direct een werkplaatsafspraak. Vul eerst uw kenteken in zodat we weten om welke auto het gaat.

Jetta tot en met 2011 (1K2)

Uw Volkswagen Jetta heeft bij maximaal 30.000 kilometer of bij maximaal 2 jaar een Longlife onderhoudsbeurt nodig. Middels de service-indicator in de boordcomputer geeft de Jetta zelf aan wanneer er onderhoud uitgevoerd moet worden. De Jetta valt binnen Economy Service wat betekent dat u een vaste lage prijs betaalt voor onderhoud en reparaties die volgens fabrieksvoorschrift worden uitgevoerd. Een ander voordeel is dat u gratis pechhulp ontvangt en gratis APK kunt laten uitvoeren bij onderhoud. Als uw Jetta toe is aan een nieuwe distributieriem, remschijven, autobanden, ruitreparatie of als u schade heeft gereden kunt u ook een afspraak maken bij uw Volkswagen dealer.

Longlife
Onderhoudsservice 
€ 255
ACTIE: APK all-in
(gratis bij onderhoud)
€ 25***
Extra inspectie € 30
Bougies vervangen € 125
Interieurfilter vervangen € 40
Luchtfilter vervangen € 40
Brandstoffilter vervangen € 70
Remvloeistof vervangen € 65
DSG versnellingsbakolie
verversen
€ 215
Ruitenwisserbladen vóór
€ 55
Remblokken vóór € 165
Remblokken achter € 130
Remschijven- en blokken
vóór
€ 340
Remschijven- en blokken
achter
€ 320
Accu € 160
Distributieriem Diesel
(incl. span- en omlooprol)
€ 500
Distributie Benzine
(incl. span- en omlooprol)
€ 330

*Onderhoudsprijzen zijn all-in pakketadviesprijzen en inclusief btw. Op basis van fabrieksvoorschrift worden er afhankelijk van kilometers en of jaren extra controles uitgevoerd en onderdelen vervangen, dit kan per model verschillen. Wanneer deze extra onderhoudspakketten uitgevoerd moeten worden kan per model en type verschillen. Voor de intervallen verwijzen wij naar het serviceboekje of naar uw dealer. 

 **Reparatieprijzen zijn all in pakketadviesprijzen en inclusief montage, maar exclusief kleinmateriaal en mileuheffing. Genoemde prijzen zijn vanaf prijzen en kunnen per uitvoering verschillen.

 ***Dit is een all-in tarief inclusief afmeldkosten, viergas-test, EOBD of roetmeting. APK i.c.m. onderhoud is gratis, u betaalt dan alleen slecht de wettelijke afmeldkosten van € 3,85.