Volkswagen dealer.

Van der Heide in Balk

Route

Dubbelstraat 11
8561 BC BALK
Tel: 0514-603641
Fax: 0514-604253
info@autovdheide.nl

De geschiedenis van Autobedrijf Van der Heide gaat terug naar 1921. Dit is het moment dat de eerste generatie Van der Heide begon met een reparatiebedrijf in Balk.
Ondertussen zijn we al bij de derde generatie Van der Heide die in de autobranche zit.
In de periode van 1921 tot heden is er veel veranderd binnen het Autobedrijf. Er zijn meerdere recessies geweest maar uiteindelijk is het bedrijf er steeds beter van geworden en heeft het bedrijf zelfs de mogelijkheden gevonden om te groeien.
Deze mogelijkheid werd onder andere gevonden in het Volkswagen dealerschap die we in 1957 hebben verkregen. Een andere belangrijke uitbreidingen kregen we in 1994 toen we het Volkswagen dealerschap in Emmeloord konden krijgen.

We zijn hier gestart met 8 medewerkers en uiteindelijk uitgegroeid naar ruim 20 personen. Het gehele Van der Heide team bestaat op dit moment uit ongeveer 35 personen. Door dit grote aantal medewerkers hebben we ook de mogelijkheid om mensen te specialiseren zodat we nog beter op wensen van u als klant kunnen inspelen.
Bij Van der Heide is duidelijk te merken dat een lang bestaan niet gepaard hoeft te gaan met vast geroestheid. Wij hebben bewezen dat we door vernieuwend en klant gericht te zijn kunnen groeien, en dit is precies wat we nog jaren willen doen.

Overige vestigingen: EMMELOORD

Openingstijden showroom
ma - za
09:00 - 17:00
zo
Gesloten
Openingstijden werkplaats
ma - vr
08:00 - 17:00
za - zo
Gesloten

Personenauto's licenties

  • Onderhoud

Maak een afspraak