Volkswagen dealer.

Autoland van den Brug in Franeker

Route

Leeuwarderweg 10 A
8801 BV FRANEKER
Tel: 0517-394044
Fax: 0517-392742
franeker@vandenbrug.nl

U bent bij Service dealer Autoland van den Brug Franeker van harte welkom met al uw Volkswagen gerelateerde onderhoudsvragen. Onze servicemonteurs hebben een passie voor de automobiel en kunnen buigen op jarenlange Volkswagen-ervaring. Bovendien zijn ze geschoold in de nieuwste Volkswagen-technieken, waardoor ze snel en vakkundig aan uw auto kunnen werken. Bij ons vinden reparaties en onderhoud plaats volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Autoland van den Brug is opgericht in 1923 en werd in 1948 een van de eerste Volkswagen-dealers van Nederland. We kennen elke Volkswagen dan ook als geen ander. Of het nu gaat om een gedegen (onderhouds)advies, een vakkundige reparatie of allerhande service; Autoland van den Brug Franeker is u graag van dienst.

Meer informatie, nieuws en aanbiedingen over en van Volkswagen Service dealer Autoland van den Brug Franeker vindt u op onze eigen site, www.vandenbrug.nl

 

Voor aankoop van een nieuwe Volkswagen, verwijzen we u graag naar de showrooms van Autoland van den Brug in Sneek, Heerenveen, Drachten, Buitenpost en Oosterwolde. Hier vindt u naast de nieuwste modellen ook altijd een ruim aanbod occasions waarvan we de historie kennen.


Overige vestigingen: DRACHTEN, BUITENPOST, HEERENVEEN, SNEEK

Openingstijden werkplaats
ma - vr
08:00 - 17:00
za - zo
Gesloten

Personenauto's licenties

  • Das WeltAuto occasions
  • Onderhoud
  • Onderdelen verkoop
  • Schadeherstel
  • Vervangend vervoer