Veel voordeel voor de zakelijke rijder

Als u op zoek bent naar een zakelijke auto, dan bent u bij Volkswagen aan het juiste adres. U profiteert nu tijdelijk van extra voordeel op veel Volkswagen modellen. Daarnaast zijn de modellen ook nog uitgerust met Mijn Volkswagen, de app die u alles over uw auto vertelt.

De Mijn Volkswagen app.

Altijd uw auto terugvinden, nooit meer te lang voor uw parkeerplek betalen, uw zakelijke kilometers overzichtelijk bijhouden en een melding krijgen als uw auto toe is aan onderhoud. Dit en nog veel meer vindt u in de Mijn Volkswagen app. Nu standaard op alle Business-, Business R- en GTE-modellen.

Heel veel keuze, maar wees er snel bij.

Wilt u comfort of sportiviteit met veel voordeel? Kies dan voor één van de vele Business- en Business R-modellen waarbij het voordeel oploopt tot ruim € 4.000. Wilt u de komende jaren nog profiteren van het voordelige bijtellingstarief van 15%? Ook dat kan! Kies uit één van de GTE-voorraadmodellen en lease de komende jaren extra voordelig uw Volkswagen. Wees er snel bij, want het gaat om de allerlaatste voorraad.

Business-modellen.

Een rijke uitrusting, maar toch een laag bijtellingstarief? De Business-modellen van Volkswagen zijn dan de perfecte keuze! Standaard met onder andere automatische airconditioning en Adaptive Cruise Control. Het voordeel loopt op tot maximaal € 3.132!

Business R-modellen.

De Business R-modellen bieden, naast het comfort en de luxe van de Business uitrusting, ook nog een sportief R-Line pakket. Daarnaast loopt het voordeel op tot meer dan € 4.000!

GTE-modellen met 15% bijtelling.

Sinds dit jaar zijn bijna alle auto’s voorzien van 22% bijtelling. Toch kunt u bij Volkswagen nog profiteren van het bijtellingsvoordeel van 2016. Er zijn namelijk nog GTE-modellen op voorraad waardoor u ook de komende jaren nog genieten van een snelle GTE met slechts 15% bijtelling!

Voordeel op de Passat Variant Business-modellen

Variant Comfortline Business

Nu gratis DSG-automaat.


 • Adaptive Cruise Control
 • Navigatiesysteem
 • Car-Net 'App-Connect'
 • Parkeersensoren
 • Led-verlichting voor en achter
 • Mijn Volkswagen app
Gratis DSG-automaat t.w.v. maximaal  € 2.900*

Vanaf: € 37.921*
Bijtelling vanaf: € 276 p.m.*

Variant Highline Business R

Extra's t.o.v. de Business uitvoering:

 • R-line exterieur pakket
 • 17 inch lichtmetalen velgen
 • Active Info display

Gratis DSG-automaat t.w.v. maximaal  € 2.900*

Vanaf: € 37.921*
Bijtelling vanaf: € 276 p.m.*

Variant GTE Connected Series

Onderscheidend in:


 • 15% bijtellingsvoordeel
 • 218 pk plug-in hybride motor
 • Car-Net e-Remote appVanaf: € 45.500*
Bijtelling vanaf: € 226 p.m.*

Hulp nodig bij uw keuze?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de Volkswagen die bij u past? Of wilt u gewoon een proefrit maken? Geen enkel probleem, de dealers staan voor u klaar. Zoek de dichtstbijzijnde dealer. Zij helpen u graag verder.

Zoek een dealer

*De Business-campagne is geldig tot 30 juni 2017. Bij de Passat en Passat Variant is de Business-campagne, in combinatie met de DSG-campagne, geldig tot en met 29 september 2017. De vanafprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Voor meeruitvoeringen gelden de prijzen uit de daarbij behorende prijslijsten.
Lees de algemene verkoopinformatie.