Overige informatie

Contact

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 033-4791722.


Klachtenformulier

We hechten veel waarde aan een goede relatie met onze klanten. Toch kan het gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent. Wanneer u ons dit laat weten, dan kunnen we hier ook iets mee doen. Wij nemen de klacht in behandeling en laten u weten wanneer u een reactie van ons kunt verwachten.

Wie zijn wij

De Volkswagen Autoverzekering is een initiatief van Volkswagen Financial Services. Volkswagen Financial Services bemiddelt in verzekeringen voor zowel de particuliere als zakelijke rijder. Onze verzekeringsproducten zijn ontwikkeld in samenwerking met en komen tot stand bij VVS Assuradeuren B.V.

Voordelen

 • Aankoopwaarderegeling van 1, 3 tot zelfs 5 jaar

  De ‘all risk’ Volkswagen Autoverzekering biedt u standaard 1 jaar aankoopwaarderegeling. Na diefstal of total loss rijdt u dankzij deze regeling gewoon weg in een nieuwe Volkswagen of een Volkswagen occasion van hetzelfde type en dezelfde uitvoering. U kunt deze periode uitbreiden naar 3 of zelfs 5 jaar.

  Koopt u een nieuwe Volkswagen?
  Zolang de aankoopwaarderegeling van toepassing is, houden we zelfs rekening met een eventuele prijsverhoging van 15%.

  U betaalt nooit teveel
  Wanneer de periode van de aankoopwaarderegeling na 3 of 5 jaar verloopt, of als uw Volkswagen 8 jaar wordt, dan stopt de dekking. U betaalt vanaf dat moment ook geen premie meer. Zo betaalt u nooit teveel.


 • Unieke extra premiebescherming

  Bij vrijwel alle verzekeraars loopt u na het claimen van schade nog eens extra financiële schade op doordat zowel uw WA- als casco premie verhoogd worden in de jaren daarop. Ook als er sprake is van eenzijdige schade, dus zonder tegenpartij. Dat vinden wij niet eerlijk. Daarom betaalt u bij ons in dat geval alleen méér casco premie, maar blijft de WA premie gelijk of daalt die zelfs. En dat scheelt u zomaar honderden euro’s.

 • Extra accessoires voordelig meeverzekeren

  Bij de Volkswagen Autoverzekering zijn accessoires van uw Volkswagen tot € 2.000 gratis verzekerd. Wilt u een hoger bedrag aan accessoires verzekeren? Dan heeft u de keuze om uw accessoires voor € 3.000 of € 5.000 voordelig mee te laten verzekeren.

 • Schadeherstel via uw Volkswagen dealer met 100% originele onderdelen

  Om uw Volkswagen weer in originele staat te herstellen, bent u bij de Volkswagen dealer aan het juiste adres. Als geen ander bent u daar verzekerd van een vakkundige reparatie door specialisten die werken met 100% originele onderdelen. Nog een voordeel? Geen waardeverlies bij inruil van uw Volkswagen. Kortom, u gaat er in geen enkel opzicht op achteruit.
 • Vervangend vervoer inbegrepen

  Jouw mobiliteit is belangrijk voor ons. Daarom krijg je gewoon vervangend vervoer* tijdens schadeherstel, diefstal of total loss. Het enige dat jij betaalt zijn de brandstofkosten. Zo ben je tot wel 30 dagen verzekerd van mobiliteit en ga je er ook in dat opzicht niet op achteruit.

  *Met uitzondering van ruitschade.

Extra voordelen

 • Bonuskorting op uw premie

  Bij de Volkswagen Autoverzekering geldt een maximale BM(*) korting op uw premie van maar liefst 75%. Bovendien nemen wij het reeds opgebouwde aantal schadevrije jaren van uw huidige verzekeraar over. Zo wordt overstappen dus wel heel aantrekkelijk.

  * Bonus / malus korting op basis van de opgebouwde schadevrije jaren.


 • Tweede autoregeling

  Heeft u al een auto bij ons verzekerd, dan krijgt u op de tweede auto dezelfde korting. Deze korting geldt niet voor inwonende kinderen.

Extra accessoires voordelig meeverzekeren

Bij de Volkswagen Autoverzekering zijn accessoires van uw Volkswagen tot € 2.000 gratis verzekerd. Wilt u een hoger bedrag aan accessoires verzekeren? Dan heeft u de keuze om uw accessoires voor € 3.000 of € 5.000 voordelig mee te laten verzekeren.

Aankoopwaarderegeling van 3 of 5 jaar

De ‘all risk’ Volkswagen Autoverzekering biedt standaard 1 jaar aankoopwaarderegeling. Wilt u langer gebruik maken van deze aankoopwaarderegeling, dan kunt u deze dekking uitbreiden naar 3 of zelfs 5 jaar.

U betaalt nooit teveel
Wanneer de periode van de aankoopwaarderegeling na 3 of 5 jaar verloopt, of als uw Volkswagen 8 jaar wordt, dan stopt de dekking. U betaalt vanaf dat moment ook geen premie meer. Zo betaalt u nooit teveel.

Schadeverzekering voor inzittenden (SVI)

Voor een klein bedrag extra per maand verzekert u inzittenden mee tot wel € 1.000.000. We vergoeden de persoonlijke schade van alle inzittenden bij een ongeval, zoals bijvoorbeeld een kapotte bril, schade aan bagage, blijvende invaliditeit of arbeidsongeschiktheid. De uitkering vindt plaats ongeacht wie de schade heeft aangericht.

Rechtsbijstand voor motorrijtuigen (rechtshulpverzekering)

Als bij een verkeersongeval persoonsschade ontstaat door schuld van een ander, krijgt u rechtsbijstand voor het verhalen van die schade. Letselschade, smartengeld, gederfde inkomsten en juridische kosten zijn voorbeelden van persoonsschade. Natuurlijk heeft u met de Rechtsbijstand voor motorrijtuigen ook recht op onze verhaalservice. En raakt u betrokken bij een geschil in verband met het aanschaffen, onderhouden en vervangen van uw Volkswagen? Ook dan kunt u rekenen op onze juridische hulp.

 • Hoe werkt het aanvragen van een Volkswagen autoverzekering?

  Klik op deze link om een berekening te maken en uw dekking te kiezen. In vijf eenvoudige stappen kunt u een Volkswagen autoverzekering afsluiten.

 • Hoe kom ik aan mijn polis en groene kaart?

  U ontvangt uw polis en groene kaart per post. Mocht u deze niet hebben ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice via verzekeren@volkswagenfinancialservices.nl of bel 033-4791722.


 • Waar kan ik de polisvoorwaarden en het dekkingsoverzicht vinden van de Volkswagen Autoverzekering?

  De polisvoorwaarden en het dekkingsoverzicht van de Volkswagen Autoverzekering kunt u downloaden.

 • Waar vind ik mijn aantal schadevrije jaren?

  Uw huidige aantal schadevrije jaren is vaak terug te vinden op het polisblad van uw huidige autoverzekering. Ook kunt u het aantal schadevrije jaren opvragen bij uw huidige verzekeraar. Hiervoor kunt u eenvoudig telefonisch of per e-mail contact opnemen met de verzekeraar. Ook kunt u deze informatie opvragen via Roydata.

 • Wat is Roydata?

  Roydata is een centrale database waar uw schadevrije jaren in vermeld staan. Als u uw autoverzekering opzegt, zal uw verzekeraar de opgebouwde schadevrije jaren in dit systeem invoeren. Dit systeem wordt door ons gebruikt om te controleren of het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgegeven bij de aanvraag overeenkomt.

 • Ik ben nu leaserijder. Heb ik ook schadevrije jaren opgebouwd?

  Als u nu in een leaseauto rijdt, kunt u de leasemaatschappij om een leaseverklaring vragen. Hierin staan uw opgebouwde schadevrije jaren. De geldigheidsduur van de leaseverklaring bedraagt één jaar. U mag de leaseverklaring aansluitend gebruiken op de beëindiging van een eerdere autoverzekering. Op die manier kunt u de schadevrije jaren bij elkaar optellen. Hierdoor kunt u nog meer premiekorting krijgen. Er mag echter nooit een gat van langer dan één jaar tussen zitten.

 • Kan ik mijn dekking tussentijds aanpassen?

  De Volkswagen Autoverzekering is makkelijk te wijzigen. U kunt wijzigingen telefonisch, schriftelijk of per e-mail aan ons doorgeven.

  Volkswagen Financial Services – Volkswagen Autoverzekering
  Postbus 1119
  3800 BC Amersfoort
  E-mail: verzekeren@volkswagenfinancialservices.nl 
  Tel: 033-4791722


 • Ik ga mijn auto inruilen, wat moet ik nu doen?

  Met één telefoontje is uw nieuwe of gebruikte Volkswagen verzekerd. Tel 033-4791722.

 • Ik wil een tweede auto bij u verzekeren. Is dat mogelijk?

  Heeft u al een auto bij ons verzekerd, dan krijgt u op de tweede auto dezelfde korting. Deze korting geldt niet voor inwonende kinderen.

 • Zijn accessoires meeverzekerd?

  Bij de Volkswagen Autoverzekering zijn accessoires van uw Volkswagen tot € 2.000 gratis verzekerd. Wilt u een hoger bedrag aan accessoires verzekeren? Dan heeft u de keuze om uw accessoires voor € 3.000 of € 5.000 voordelig mee te laten verzekeren. U betaalt in dat geval alleen premie over het extra bedrag aan accessoires.

Volkswagen Autoverzekering

Homepagina autoverzekering

Alle dekkingen in een overzicht, maar maak ook gerust gebruik van onze extra voordelen.

Direct contact

Wij helpen u graag.

Heeft u vragen over de Volkswagen Autoverzekering?
Bel ons gerust op 033-4791722.
Schade melden kan via 088-6680890.

Schade

Dat is natuurlijk al vervelend genoeg.

Wij helpen u graag weer op weg.
Schade telefonisch doorgeven?
Bel direct 088-6680890.