Wie jarig is trakteert.

Volkswagen viert dit jaar zijn 70-jarig bestaan in Nederland. Waar in 1947 nog 56 Volkswagen Kevers uit Duitsland naar Nederland werden geëxporteerd, rijden er tegenwoordig alleen al ruim 240.000 Volkswagen Polo’s op de Nederlandse wegen. Om dit jubileum samen met u als Volkswagen rijder te vieren, heeft Volkswagen een aantal mooie aanbiedingen voor u.

70 jaar accessoirepakket.

De Golf is misschien wel de meest tot de verbeelding sprekende Volkswagen van Nederland. Om uw Golf extra onderscheidend te maken, heeft Volkswagen het speciale 70-jarig jubileumpakket gelanceerd. Dat bestaat uit ECO-lederen bekleding met gestanst 70-jaar-logo, een sierlijst met chroomlook op de achterklep en nog veel meer speciale verfraaiingen.

Blikvangers.

Geef uw Volkswagen nu nog meer glans met een exclusieve wielenset. Samen met de meegeleverde Continental zomerbanden, maken de lichtmetalen velgen een ware blikvanger van uw Volkswagen. Ter ere van 70 jaar Volkswagen zijn de sets tijdelijk extra scherp geprijsd.
Zolang de voorraad strekt.


Passat met gratis DSG-automaat.

Soepel de weg op met slechts één voetbeweging.
Onze DSG-automaat t.w.v. € 2.900 is zuinig en verrassend sportief.
Nu gratis bij aankoop van een Passat of Passat Variant.


Kom langs op de Volkswagen Innovatiedag.

Automatisch inparkeren, de radio bedienen met gebaren, compleet digitale tellers; in 70 jaar tijd is Volkswagen een stuk innovatiever geworden. Maak tijdens de Innovatiedag bij één van de Volkswagen dealers zelf kennis met deze nieuwste functies. Bekijk hieronder op welke datum de dealer bij u in de buurt de Innovatiedag heeft gepland.